Mads Nørgaard Strik & Bluser

Mads Nørgaard strikken er nok noget af det mest kendetegnede for hans kollektioner - Kimi strikken med kontrast kanten der laves år efter år. Grove strik, helt tynde og lækre bluser i gode kvaliteter og flotte farver. Vi har altid stort udvalg af strik og bluser fra Mads Nørgaard hele året.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Mads Nørgaard strik - dame

Mads Nørgaard Strik til dame


Mads Nørgaard Strik & Bluser er det ultimative valg for enhver modebevidst kvinde, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og stil til sin garderobe. Mads Nørgaard er kendt for sin ikoniske Kimi strik med kontrast kanten, som er blevet en fast del af hans kollektioner år efter år. Udover Kimi strikken, tilbyder Mads Nørgaard også grove strik, helt tynde og lækre bluser i gode kvaliteter og flotte farver. Vores udvalg online af Mads Nørgaard Strik & Bluser er omfattende og varieret, og vi har altid de nyeste modeller på lager hele året rundt. Uanset om du er på udkig efter en varm og behagelig strik til de kølige vintermåneder, eller en let og luftig bluse til sommeren, så finder du det hos os. Mads Nørgaards Strik & Bluser er lavet af de fineste materialer og er af højeste kvalitet. De er designet til at holde i mange år og vil altid være en del af din garderobe. Med vores udvalg af Mads Nørgaard Strik & Bluser kan du være sikker på at have en garderobe, der er både tidløs og moderne. Så uanset om du er på udkig efter en klassisk Kimi strik eller en moderne bluse, vil vores sortiment af Mads Nørgaard Strik & Bluser imødekomme dine behov. Køb dem i dag og opgradér din garderobe med stilfulde og elegante stykker, der vil få dig til at føle dig som en modeikon.

Styling af strik


Striktrøjer har den unikke effekt at de kan dresse et outfit både ned, men også op. Står du og skal til en firmajulefrokost eller fødselsdag, så fin din moderne og stilfulde strikluse med evt. sten, style den med et par habitbukser til kvinder, en masse smykker og et par flotte støvletter. Står dine dage mest på arbejde? Så er den farverige og trendsættende strikbluse din bedste ven, få blikkende til at følge dig på arbejdet med den moderigtige strikbluse stylet med et par jeans og et par fede sneakers. Det er weekend, du har ikke andet på programmet end at ligge på sofaen, så du hopper i den behaglige strik fra Mads Nørgaard, sammen med et par lækre sweatpants og hyggesokker.


Striktrøjer afhængig af årstiden


December, januar og februar er alle 3 meget kolde måneder, hvor vi allermest har lyst til at tage dynen med os rundt omkring for at holde varmen, men da dette ikke er muligt, så må vi have fat i vores varme yndlings strikket bluse. For at sætte lidt farve på hverdagen i de kolde og mærke måneder, så find din farverige strikket trøje frem. Det er ikke kun om vinteren vi kryber i vores varme strik, hele året bruger vi strikket bluser, strikket trøjer og strikket sweatere. Specielt striktrøjer med alpaca-uld er populære om vinteren. Find de lette strikbluser til sommeraftnerne, hvor du kan smide dem udenpå en kjole.  Du kan se udvalget af mange fine kjoler fra Mads Nørgaard her.

Se hele udvalget på FashionDeluxe


Se det store udvalg af Mads Nørgaard styles på shoppen. Du kan shoppe Mads Nørgaard dametøjet med gratis fragt ved køb over 399kr. Hvis du har spørgsmål til materiale, størrelse eller trends, så tøv ikke med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os mandag - fredag 10 - 16 på tlf. +45 6590 4589. Du kan også altid sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk, så svarer vi så hurtigt som vi kan. Vi bruger GLS til pakkelevering, så du sikre dig at have dine varer indenfor 1 - 2 hverdage. Vil du returnere dine vare kan du gratis returnere dine varer (ikke nedsatte) i 14 dage. God shoppelyst <3