ARKK Copenhagen

ARKK Copenhagen kombinere funktioner og materialerne fra sportssko med design æstetikken fra Skandinavisk simpelt design - den perfekte sneaker til hverdagsbrug.

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

ARKK Copenhagen sneakers & sko - til dame

Savner du de perfekte sneakers til hverdagsbrug? Hos FashionDeluxe.dk fører vi de super cool ARKK Copenhagen sneakers, der kombinerer komforten fra den almindelige sportssko med lækkert og gennemført dansk design. Du kan derfor se smart ud, på farten, når du hopper i det moderigtige fodtøj fra det danske brand.

Komfort og æstetik med ARKK Copenhagen sneakers


ARKK Copenhagen har eksisteret siden 2014, hvor to venner blev enige om at skabe sneakers med både komfort, funktionalitet og et lækkert Skandinavisk design. Den første sko blev udsolgt med det samme, og siden er brandet kun vokset i popularitet med deres enkle, men gennemførte sneakers.
Det er vigtigt at holde sig aktiv, og derfor skal du også have komfortable sko, der gør det behageligt og nemt at være på farten. ARKK Copenhagen innoverer hele tiden deres designs, så komforten altid er i højsædet og er prioriteret, så du ikke får trætte fødder efter at have været på benene en hel dag. Og så er ARKK sneakers også smarte at se på.

Moderigtige ARRK sko til hverdagen


Sneakers er praktiske og komfortable, men det behøver bestemt ikke betyde, at de også skal være kedelige at se på. ARKK Copenhagen sko kommer i trendy nuancer, og med deres gennemførte design, vil du altid se smart ud, når du trækker i de praktiske sneakers.
Brug dine smarte sneakers med alt fra hverdagens arbejdsuniform til jeans og søde sommerkjoler for et mere urbant look – og hop i dem, når du hurtigt skal ud ad døren for komforten og lethedens skyld.
Du kan læse mere om de forskellige sneakers og størrelser ved at klikke på de modeller, du har forelsket dig i. Har du spørgsmål til vores ARKK CPH sko, kan du altid række ud til vores kundeservice.