Boss Green

Boss Green er en linje med trendy og funktionelt sportstøj. Serien tilbyder et moderne look til golfentusiaster og alle dem, der blot nyder en afslappet livsstil. Udvalget er meget bredt, og de er alle super billige. De besidder en tidløshed som gør, at de er moderne nu, men at de også er det om ti år. Så se at få købt dit næste stykke tøj fra Boss Green med det samme.

Psst..! Vidste du at Hugo Boss har lavet en kollektion med lækre styles, fritidstøj og active wear – nemlig Boss Orange.

Boss Green

Historien starter i 1923, hvor tyske Hugo Ferdinand Boss grundlagde virksomheden i den lille by, Metzingen, i Sydtyskland. Siden da har Hugo Boss stået for klassisk design, som følger med tiden, og for kvalitet der holder gang på gang. Derfor har Boss gennem årene vundet en stor kundeskare på internationalt plan, og i dag kender vi bedst Hugo Boss for at være et af de mest anerkendte tyske brands.
I dag har Hugo Boss mere end 1600 butikker fordelt i 120 lande og mere end 11.000 ansatte. Virksomheden fører idag de fem forskellige tøj linjer, - Boss Black, Boss Tailored, Boss Green, Boss Orange og HUGO. Linjerne henvender sig til hver deres kundegrupper, da der både er til business og formelt brug til det mere casual brug.

Boss er ikke gået mange modebevidste mænd forbi, Boss er et anerkendt brand og ønsker man design og kvalitet ud over det sædvandlige, er Boss et super godt valg.
Boss Green linjen er til den sporty, afslappede og casual mand, der ønsker tøj som er tidløst og kan holde i mange år. De ekslusive styles finder du både på FashionDeluxe.dk samt i vores flotte butikker, hvor vi netop har udvalgt de styles som vi finder relevante nu.
Du kan selvfølgelig sætte varerne sammen med alle vores andre fede brands, som du finder både online eller i butikkerne, - find inspiration og skab din egen stil!

Skal du have dine varer i morgen, skal du bestille inden kl. 14 idag. Vi sender portofrit ved køb over 299 kr.- og du har altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Vi kan træffes både her online eller i vores butikker, om det måtte dreje sig om spørgsmål på varerne eller en ordre, vi ønsker nemlig at gøre alle vores kunder fuldt ud tilfredse.