Bruun & Stengade

Bruun & Stengade er et dansk brand som nu er et anerkendte internationalt mærke. Firmaet blev etableret i 2004 og producere tøj i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Bruun & Stengade har et ønske om at være unikke, tilgængelige og at skabe tøj, der overstiger kundernes forventninger.
Få inspiration til din garderobe med Bruun & Stengade
Brands
Farve
Pris
Størrelse

Bruun & Stengade - Det velkendte herremærke

Er du med på de nyeste trends, så er Bruun og Stengade helt sikkert et brand efter din smag. Brandet designer tøj til den stilede mand, som føler med i de nyeste trends og tendenser. Brun og Stengade har 10 års erfaring, hvoraf deres kollektioner stiger støt år efter år. Deres styles kan kendetegnes ved at de er meget klassiske og stilene, så deres tøj går til den alsidige mand.
Butik Frederik har udvalgt et stort sortement af herretøj, så du kan finde de nyeste styles her på siden. Vi forhandler de desuden en lang række af de mest populære og bedste brands inde for mode og accessories til mænd. På baggrund af dette, kan du altså finde både skjorter, t-shirts, bluser, jeans, bukser, shorts og meget meget mere.
Når du handler online på Butik Frederik så får du naturligvis altid fri fragt over 299,-, gratis bytte og fragt samt 14 dags fuld returret. Så tøv ikke med at shoppe online, du får nemlig altid en returlabel med i din pakke, så du nemt kan sende din pakke retur, hvis tøjet ikke sidder som forventet.


Ønskede om at skille sig ud


Bruun og Stengade er beliggende i København og blev stiftet i 2004. Helt fra begyndelsen var tanken at gøre en forskel indenfor modenindustrien til mænd. Inspirationen til deres kollektioner kommer fra store dele af verdenen, hvilket giver deres en høj kvalitet, med mange super spændenden detaljer, som gør at tøjet skiller sig ud på den gode måde. Bruun og Stengade vil være nyskabende og overraske med innovative standarer indenfor herretøjsmoden.
På baggrund af ovenstående, har Bruun og Stengade har opnået stort succes, og man kan i skrivende stund finde deres tøj i 14 lande og i over 600 butikker. Grundprincipperne for deres design kan kort sagt beskrives med nøgleordene komfort, pasform og kompromisløst.
Med det solide ønske om at skabe et uniks tøjbrand, hvor deres styles skiller sig ud fra alle de andre konkurrenter på markedet, har Bruun og Stengade skabt et solidt fundament for deres designs, med kompromisløse pasform og komfort. Dette ses tydeligt i de fantastiske og æstetiske Bruun og Stengade skjorter, som er produceret i høj kvalitet, både når vi snakker om tekstil og pasform.


Styles til den alsidige mand


I sortimentet fra Bruun og Stengade kan man finde både skjorter, bukser, bluser, t-shirt, jeans og sweatshirts, bladet disse styles kan du være sikker på at du får de bedste designs i højeste kvalitet.
Deres tøj egner sig til de fleste mænd i alle aldre, da man både kan finde styles i neutrale, farverige og mønstrede farver. Der er noget til enhver anledning og deres tøj kan nemt styles op og ned alt afhængig af situationen og arrengement.
Når man køber en af de populære Bruun og Stengade skjorter, så får du en herreskjorte i høj kvalitet, en skjorte som du altid har drømt om. I Bruun og Stengades kollektioner findes der skjorter i stort set alle farver, derfor kan du nemt finde en skjorte som går til stort set alle slags jeans eller bukser, som du  allerede har i garderoben. Ved at sammensætte et look med en skjorte, kan man skabe alt lige fra et stilfuldt til sofistikeret til casual udtryk. Kombinere man eksempelvis en hvid skjorte med et par sorte bukser skaber man derved et sofistikeret look, hvorimod hvis man sammensætter en farvede skjorte med et par jeans, så kan man få et mere råt eller casual look.
Udover de mange skjorte, så kan du også roligt tage et kig på alle de smarte Bruun og Stengade blazer jakker, som kan bruges som jakke eller som et suit hvor man kombinere blazeren med et par matchende habitbukser, mulighederne er mange.
Tag et kig på vores side her, og lad dig inspirere. Det er dog vigtigt at du tillader din egen stil at komme til udtryk gennem din stil og dit tøj, så glem ikke dig selv og din stil når du shopper tøj.


Shop herretøj fra Bruun og Stengade her


Vi går meget op i at vores kunder kun skal have det bedste af det bedste, derfor har vi nøje udvalgt de styles som du finder her på siden. Vi er først og fremmest super glade og taknemmelige glade for at forhandle Bruun og Stengade, da det er et modetøjsbrand som skiller sig ud fra mængden og alle andre tøjmærker.

Suits:
Bruun og Stengade er i særdeleshed kendt for at lave nogle super fede suits eller også kald jakkesæt til mænd. Ønsker man at der skal lidt ekstra stil på look, så byder Bruun og Stengade på et væld af fine jakkesæt. Du kan både finde formelle faconer, stilrene styles og ikke mindst rene linjer. Med det perfekte suit kan man give det perfekte førstehåndsindtryk. Fin det jakkesæt som understreger lige præcis dig og din personlighed. Du finder blandt andet klassiske sorte suits og marineblå sæt.

Skjorter:
Det er ikke altid helt nemt at sammensætte det helt rigtig look, derfor prøver de fleste mænd sig frem, når det kommer til sammensætning af bukser og skjorter. Men da man efterhånden kan finde skjorter til mænd i et væld af farvekombinationer, kontraster, mønstre og materialer, så kan det godt være lidt af en udfordring at sammensætte det helt rigtig look. Ved at sammensætte de helt rigtig styles, kan man derved sørger for at føle sig godt tilpas i sit outfit, uanset om det er på arbejde eller til fest. Bruun og Stengade skjorter har en pasform som går til de fleste mænd, og som nemt kan sammensættes med overige styles fra ens garderobe.

Strik:
En strik er et must i en enhver mands garderobe. Striktrøjer til mænd fås i diverse mønstre, farver og modeller, hvilket gør dem super nemme at style.
Bruun og Stengade har i deres sortiment både strik, bluser og cardigan til mænd, som nemt kan bruges hele året rundt. Strik, bluser og cardigans forbindes umiddelbart oftes med noget afslappede, og noget som oftest bruges om vinteren. Der findes dog manges forskellige slags striktrøjer og cardigans, og deres forskelligheder kommer til udryk form af materialer, farver og mønstre. Ud fra de forskellige sammensætninger, så kan man sagtes bruge Bruun og Stengade strik, bluser og cardigans hele året rund.

Jakker og frakker:
Står du og mangler i jakke eller frakke i den bedste kvalitet, så tage et kig på jakker og frakker fra Bruun og Stengade. Her på siden finder du jakker og frakker til alle årstider, et hvert arrengement og i alle prisklasser. Når man bor i Danmark, så er det især tydeligt hvordan vejret skifter fra sæson til sæson. Netop derfor er det vigtigt at have forskellige typer jakker, som går til de meget omskiftelige vejr.