Butik Affäire

Hos Affäire finder du eksklusivt tøj til den modebevidste kvinde

Affäire er betegnelsen for en ukendt rejse, tiltrækning, forførelse, instinktive handlinger eller en besættelse. Begrebet Affäire dækker rigtig godt modeelskernes lidenskab for mode. Hos Affäire har vi brands fra både danske og udenlandske designere. Vi ønsker at nå ud til den modebevidste kvinde der tør udfordre sin egen stil og sammesætte på kryds og tværs. Det gør at du finder styles i begge ender af prisspektret og samtidig noget for enhver smag.

Kontakt os

Telefon: 66 17 26 63
Mail: kontakt@butikaffaire.dk

Åbningstider

Mandag 10.00 - 19.00
Tirsdag  10.00 - 19.00
Onsdag  10.00 - 19.00
Torsdag  10.00 - 19.00
Fredag   10.00 - 19.00
Lørdag   10.00 - 17.00
Søndag   10.00 - 17.00

Adresse

Affäire
Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ
Rosengårdcentret
Blå Gade 228

Vi inspirerer dig til den perfekte garderobe

Vi har selv en kæmpe lidenskab for mode og ved at mange af vores kunder har det på samme måde - derfor ønsker vi at give dig en totaloplevelse når du handler i Affäire. Du kan se et stort udvalg af vores brands her på shoppen, og vi tager løbende nye og spændende brands ind i butikken. Vi deltager i utallige messer hvert eneste år og henter inspiration fra både ind- og udlandet, så du er helt sikker på at finde nyeste mode i butikken.    
Vi sætter den modebevidste og moderne kvinde i fokus, med vores brede udvalg af ekskusivt dametøj til enhver lejlighed. I vores butik finder du et bredt udvalg fra de store modebrands Stine Goya, Malene Birger, Baum Und Pferdgarten, Mos Mosh, Munthe, Mads Nørgaard, Diesel, Custommade, Stella Nova og mange flere.
                                                                                                                                                                                                                 
Vi glæder os til at se dig i butikken.


Affäire