Copenhagen Shoes Loafers

Loafers bliver mere og mere moderne og Copenhagen Shoes følger med tiden. Du finder her de smukke og populære Milla Slip In Loafers.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Copenhagen Shoes Loafers

Trænger dit outfit til et pift? Så er et par loafers fra Copenhagen Shoes det helt rigtige valg. De fås i flere forskellige farver, som hvert har deres egen charme, de er skabt med deres helt egne unikke detaljer. Der er et hav af muligheder, så du kan mærke, hvordan du er fri til at være lige præcis så kreativ, som du har lyst til.

Skandinavisk stil i høj kvalitet


Går du efter et klassisk og formelt udtryk, så finder du også et udvalg af høje hæle fra Copenhagen Shoes her hos os. Her er du garanteret et yndefuldt look med en særpræget skandinavisk enkelthed, der fremhæver dine kvindelige sider med elegante detaljer. Både sløjfer eller glimtende spænder på skoens snude er her med til at fuldende din feminine udstråling.
Det praktiske ved brandet er, at du nemt kan style skoene op eller ned, så de matcher lige præcis det loom, som du går efter. Vælger du et par sandaler, kan du uden besvær lege med dit look og skabe et outfit, der passer til dig og dine personlige ønsker. Du kan i hvertfald altid være sikker på, at dine sko fra Copenhagen Shoes er producere af materialer i høj kvalitet med bæredygtighed for øje.

Shop Copenhagen Shoes by Josefine Valentin


Hos os finder du også et udvalg af sko fra Copenhagen Shoes’s samarbejde med Josefine Valentin. Her er der både finde og sprudlende gaver at gå på opdagelse i, så du kan skabe looks, der sørger for, at ingen er i tvivl om, at du tør være i centrum. Forklær dig selv med kollektionens pragtfulde farver, hvor du både kna vælge mellem flade sko og flotte, høje hæle. Du vil helt sikkert finde noget, der kan give ethvert outfit et frisk og ungdommeligt pust.

Lad dig forføre og fange af alle de flotte nuancer, som du blandt andet kan kombinere med vores brede udvalg af smukke kjoler i webshoppen. Her kan du shoppe løs og finde styles, der kan sammensættes til skønne outfits med kollektionen Copenhagen Shoes by Josefine Valentin.

We Care


We Care er et stemplet der bliver syet ind i læder, der udelukkende er forarbejdet ved bæredygtige metoder. Copenhagen Shoes opnår “We Care” stemplet, ved at læderet er certificeret af Leather Working Group med enten deres “Guld “ eller “Sølv” certificering. Dette stemple viser at Copenhagen Shoes garanteret at de overholder de højeste og mest miljørigtige standarder, sat af LWG.