Day et

Day ét er de velkendte og tidsløse nylon must-have taske til hver stilfulde kvinde med en livlig måde at leve på. Deres samling omfatter mange forskellige former , funktioner, farver og prints.

Køb Day ét online

Day Birger et Mikkelsen blev stiftet af Keld Mikkelsen og Malene Birger i 1997. Malene forlod senere firmaet og stiftede sit eget brand. I dag er Day-et ejet alene af designeren Keld Mikkelsen. Han har været i modebranchen gennem mange år. Hans inspirationskilder er det asiatiske håndværk og den gode kvalitet. Formålet med Day Birger et Mikkelsen er at skabe tidløse og alsidige designs til den modebevidste kvinde.

Brandet er en fusion af Nær og Fjern. Med det menes der er et mix af det skandinaviske stilrene og det eksotiske udtryk. Der skabes en smuk kombination af det elegante, håndværksmæssige, hjemlige og det udenlandske udtryk. Alle modeinteresserede kvinder har stiftet bekendtskab med Day Birger et Mikkelsen. Filosofien bag brandet er det tidløse, klassiske håndværk med et twist af eksotiske træk. Hos Day Birger et Mikkelsen formår de at skabe en sammenfletning af det gode håndværk og den gode kvalitet. Gennem tiden har Day et opnået international succes og forhandles på nuværende tidspunkt i mere end 25 lande.


Stilren og tidløs design


Hos Day Birger et Mikkelsen er omdrejningspunktet det stilrene tøj, som den feminine kvinde kan bruge både til hverdag og festlige begivenheder. Day-et henvender sig til et bredt segment, både til unge og til de modebevidste kvinder. Du finder både, skjorter, kjoler, og accessories. Deres covers til mobil er super moderne. Deres anerkendte design i farver og print, gør det muligt at sammensætte og mixe både tøj og accessories. De rolige og afdæmpede farver går igen i flere kollektioner, så du kan altid dine favoritter i nye farver og motiver. De har et bredt spænd af accessories og toilettasker. Deres klassiske og enkle design gør at du kan sammensætte din helt egen stil og udtryk med Day Birger et Mikkelsen. Siden deres start i 1997 er der brandet stormet frem frem, både nationalt og internationalt. Deres kollektioner er blevet anerkendte for deres signatur og prints, der går i igen og igen i flere kollektioner. Tøjet er produceret af bedste kvalitet og har det tidløse udtryk.  

Er du på udkig efter covers til mobilen, finder altid smarte og eftertragtede brands hos Fashiondeluxe.dk. Vi tilbyder bla. de klassiske covers fra By Malene Birger eller de farverige fra Stine Goya med prints og kontrastfarver. Accessories er de små fine items som afslutter og giver det komplette udtryk i dit outfit. De er med til at fuldende det ønskede look og er prikken over i’et.


Day et hos FashionDeluxe


Vi er hos fashiondeluxe.dk stolte af at tilbyde et bredt sortiment af accessories til alle typer kvinder. Om du er til modige kontrastfarver eller til rolige afdæmpede farver, finder altid lækre varer hos fashiondeluxe.dk. Husk at vi tilbyder altid gratis fragt* ved køb over 299 kr. Du får oven i købet 14 dages fuld retur på alle ikke nedsatte varer. Hvis du skulle have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på vores telefon man-fre 10 - 16 +45 6590 4589. Du kan også altid skrive en mail til os på info@fashiondeluxe.dk.