Decadent Florence Belt Taske

Varenr:0368980020
DKK 2.150,00
Vælg Størrelse
Hurtig levering 1-2 dage
Beskrivelse
Florence belt bag er en moderne fortolkning på den klassiske bæltetaske. Taskens form tager udgangspunkt i vores populære Cleva-taske, og er lavet i blødt skind med struktur. Bæltet tasken sidder på er regulerbart og aftageligt, så den både kan bruges til en bæltetaske i livet, som en almindelig cross-body-taske eller som clutch. Indeni er det et stort, foret rum med tre små rum til kort. Tasken lukkes med det velkendte DECADENT-spænde i guld og sølv og er ideel til både hverdag og fest.

Gratis levering over 299kr på 1-2 dage.

Der er fri fragt på ALLE ordre over 299kr i DK - dette gælder også udsalgsvarer.

Bestil senest kl. 14.00 på hverdage og få dine varer næste dag.

Vi anvender GLS og PostNord til leveringer i Danmark.

14 dages fuld returret på alle varer

På FashionDeluxe.dk har du altid 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din ordre - også på udsalgsvarer. 

Produktet skal være med originalt hængemærke og må ikke være brugt eller vasket. Sko skal returneres i den orginale skotøjsæske.

Ønsker du at ombytte dine varer til en anden farve, størrelse eller en helt anden model, anbefaler vi altid at du laver en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet.

Herefter sender du den vare retur du ikke ønsker og notere dit nye ordre nummer under ekspressbytte på retursedlen, samtidig med at du bruger den vedlagte GLS returlabel - så betaler vi returfragten.