Denim Hunter

Denim Hunter mestrer kunsten af rene moderne linjer i flotte teksturer, og er eftertragtet i den moderne kvindelige garderobe med smarte jeans, frakker, skjorter og coole accessories.

Denim Hunter - Det perfekte hverdagsoutfit

Hos Denim Hunter er deres store passion at udvikle jeans til den stilbevidste kvinde. De formår at skabe et udvalg af jeans og smukke overdele som giver dig et helt særligt udtryk. Hos Denim Hunter er missionen at skabe jeans til alle kvindekroppe. De ved at alle kvindefigurer er forskellige og alle skal føle sig tilpasse i deres jeans fra Denim Hunter. Filosofien er at anvende den bedste kvalitet og bevare den gode pasform. Med Denim Hunter får du det bedste udgangspunkt for et hverdagsoutfit. Du finder altid klassiske afdæmpede styles, som er perfekte til hverdagen.

Passion for alle kvinder


Hver kvinde har sin egen figur, derfor findes Denim Hunter i hele 3 forskellige fits - Free fit, Curved og Custom. Deres jeans er smarte og er produceret i den bedste kvalitet og pasform. Denim Hunter er en stensikker vinder for alle  typer former. Du finder altid et par jeans til netop din unikke krop. Kvalitet og behagelighed er i højsædet.

Du finder ligeledes flotte bluser både til hverdag og festlige begivenheder. Deres styles er fyldte med flotte farver, print og detaljer som fremhæver det smukkeste på din krop. Denim Hunter har udviklet både klassiske favoritter og trendy overdele til det perfekte feminine look. Der findes smukke bluser, skjorter og blazere til både hverdag og fest, du kan altid dress-up med et par smarte støvler eller sandaler for at fuldende looket.  Denim Hunter designer også smukke kjoler og skjorter i alle længder, så du altid med sikkerhed finder smukke items som falder i din smag. Denim Hunter har både designet festlige smukke kjoler til sommerens begivenheder og de helt afdæmpede striktrøjer til de kølige vintermåneder.


Kundeservice


Husk du altid kan kontakte vores kundeservice , som med glæde vil hjælpe dig med størrelser og eller modeller til netop din figur. Du kan altid ringe til os mandag - fredag 10 - 16 på tlf. +45 6590 4589. Du er også altid velkommen til at sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk.