Emm Copenhagen

EMM Copehagen er et dansk modemærke, som blev etableret i 2016 af Trendit Fashion Agency.
Hos EMM Copenhagen kan man finde et stort udvalg af tidens trends, hvor tyl ofte indgår i de forskellige kollektioner.

EMM Copenhagen til den tidløse, stilfulde og festlige kvinde


EMM Copenhagen  - et cool mode-brande der emmer af personlighed, de forstår at designe tidløse og farverige designes. EMM har en finger på pulsen, så deres tøjkollektioner altid følger tidens trends og tendenser.

FashionDeluxe forhandler EMM Copenhagen, du kan derfor finde et bredt udvalg af det populære brand på vores hjemmeside.

EMM Copenhagen tør at skille sig ud, og er med til at inspirere kvinder til det perfekte outfit, med deres store udvalg af bl.a. tyl nederdele eller tyl kjoler, som kan styles både til hverdag og til fest.

Yderligere er EMM Copenhagen et brand som taler til kvinder i alle aldre, du kan med sikkerhed finde en style som udtrykker din personlige stil. Du kan finde alt lige fra stilfuld og tidløs tyl nederdel, en festlig kjole eller en statement t-shirt til hverdag. For at finde det rette udtryk og look kan du mixe og matche de forskellige styles på kryds og tværs. Se det store udvalg fra EMM Copenhagen her


Tøj til den modebevidste kvinde


Har du brug for at få piftet din, ellers lidt kedelige og grå, vintergarderobe op med nogle friske farver, mønstre og former? Så skal du helt sikkert tage et kig på EMM Copenhagen. EMM Copenhagens er især kendt for deres farverige tyl nederdele.

En populær style blandt de farverige tyl nederdele, er den fine Daisy nederdel, som er en af EMM Copenhagens mest kendte styles. Daisy nederdelen er en pudderfarvet gulvlang tylnederdel, hvilket gør den meget elegant og feminin.

Daisy nederdelen er et godt eksempel på en feminin style, som kan bruges både til hverdag og til fest.
Hvis du styler Daisy nederdelen med en basic t-shirt eller en strik og et par cool sneakers, så er den perfekt til hverdag. Hvis du derimod styler Daisy nederdelen med en fin top eller skjorte og et par stiletter, så er du good to go til enhver festlig begivenhed.

Udover den populære Tulle nederdel så designer og producere EMM Copenhagen også tidløse, stilfulde og festlige styles, som skiller sig ud fra mængden.
Med EMM Copenhagen, kan du sammensætte et outfit til enhver anledning, med dit helt eget personlige udtryk. Kollektionerne fra EMM er nemlig både smukke, elegante, rå og vovet, derfor er der et hav af forskellige kombinationsmuligheder.  

Hvis du ikke ved hvordan du kan style et tylskørt fra EMM, så kan du finde inspiration på vores Instagram, hvor vores søde medarbejdere giver deres bud på, hvordan man kan style et fine tylskørt fra EMM.


FashionDeluxe forhandler EMM Copenhagen


Vi hos FashionDeluxe, er helt vilde med EMM Copenhagen og alle de mange kombinationsmuligheder, hvor man nærmest kan gå fra hverdag til fest på 2 sekunder.

Er du lige så vil med EMM Copenhagen, så tage et kig på vores webshop, du vil helt sikkert blive fristet, af de mange feminine styles.

Du kan købe EMM Copenhagen hos FashionDeluxe, hvor du får fri fragt ved køb over 299,-, gratis bytte & retur. Hvis du desuden tilmelder dig vores kundeklub, så får du 10% rabat, på dit første køb.