Fragt & levering

ALLE VARER SENDES FRAGTFRIT TIL LEVERING I DANMARK NÅR DU KØBER FOR MERE END 399KR

Der er fri fragt på ALLE varer når du køber for mere end 399kr - dette gælder også udsalgsvarer.

Køber du for 399kr eller mindre er der billig fragt på 35kr til en valgfri GLS pakkeshop.

FORSENDELSE - HVORNÅR OG HVORDAN MODTAGER JEG MINE VARER ?

Alle ordrer modtaget inden kl. 14 på hverdage, afsendes samme dag. Der kan komme undtagelser pga. af travlhed ved udsalg og kampagner, hvor der kan være lidt længere leveringstid. Vi stræber efter at levere din bestilling inden for 1-2 hverdage med forbehold for forsinkelser hos vores transportører. Vil du være sikker på at modtage din bestilling dagen efter, skriv da evt. en kommentar i bemærkningsfeltet i checkout.

Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din vare.

Vi anvender GLS til leveringer i Danmark. Du bestemmer selv om du vil have din pakke leveret til et afhentningssted (pakkeshop) i nærheden af din bopæl, eller du kan vælge at få din pakke leveret på dit arbejde, eller til din privat adresse.

Vælger du GLS Privat flex-levering accepterer du som kunde at pakken må afleveres ved at blive henstillet på den anførte adresse, f.eks. i carporten, eller hængt på din boligs hoveddørs dørhåndtag i en plasticpose, hvis der i forbindelse med afleveringen ikke træffes personer på adressen, som pakken kan afleveres til, eller pakken ikke kan afleveres i din postkasse/brevsprække.

Det er muligt at annullere din ordre indtil 1 time efter ordren er lagt - dette skal ske på tlf. 6590 4589. Herefter er det ikke længere muligt at annullere ordren.

INTERNATIONAL CUSTOMERS - LEVERING UDEN FOR DANMARK

Click here to read more http://www.fashiondeluxe.dk/interna...

HVIS DU HAR NOGEN SPØRGSMÅL SIDDER KUNDESERVICE KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du enten ringe på tlf. +45 6590 4589, sende en mail på info@fashiondeluxe.dk eller bruge vores livechat funktion i nederste højre hjørne.