Hugo Boss

Hugo Boss anvender de nyeste teknologiske muligheder, de bedste materialer af høj kvalitet og gennemfører en streng kvalitetskontrol, som sikrer en stærk kollektion af herretøj og generelt et stærkt brand.

Psst..! Vidste du at Hugo Boss har lavet en kollektion med lækre styles, fritidstøj og active wear – nemlig Boss Orange.

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Hugo Boss

Hugo Boss er et tysk beklædningsfirma som blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss med hovedsæde i Metzingen, syd for Stuttgart. Hugo Boss har stået for klassisk design, som følger med tiden, og for kvalitet der holder gang på gang. Derfor har Boss gennem årene vundet en stor kundeskare på internationalt plan, og i dag kender vi bedst Hugo Boss for at være et af de mest anerkendte tyske brands.
I dag har Hugo Boss mere end 1600 butikker fordelt i 120 lande og mere end 11.000 ansatte. Virksomheden fører idag de fem forskellige tøj linjer, - Boss Black, Boss Tailored, Boss Green, Boss Orange og HUGO. Linjerne henvender sig til hver deres kundegrupper, da der både er til business og formelt brug til det mere casual brug.

Hugo Boss er ikke gået mange modebevidste mænd forbi, Hugo Boss er et anerkendt brand og ønsker man design og kvalitet ud over det sædvandlige, er Hugo Boss et super godt val
Hugo Boss er til den stilsikre mand, der vil have kvalitet og design på samme tid, og som ikke går på kompromis. De ekslusive styles finder du både på FashionDeluxe.dk samt i vores flotte butikker, hvor vi netop har udvalgt nogle af de flotteste styles.
Du kan selvfølgelig sætte varerne sammen med alle vores andre fede brands, som du finder både online eller i butikkerne, - find inspiration og skab din egen stil!

Skal du have dine varer i morgen, skal du bestille inden kl. 14 idag. Vi sender portofrit ved køb over 299 kr.- og du har altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Vi kan træffes både her online eller i vores butikker, om det måtte dreje sig om spørgsmål på varerne eller en ordre, vi ønsker nemlig at gøre alle vores kunder fuldt ud tilfredse.