ICHI

ICHI's kollektioner er kreative, modige og feminine, og deres håndlavede printede mønstre giver det personlige touch, der gør deres produkter unikke.
ICHI blev grundlagt i 1999 og har udviklet den viden og organisation, der skal til, for at levere modetøj af høj kvalitet til en overkommelig pris til fashionistaer i hele verden.

ICHI - En designfilosofi der taler for sig selv

Det danske mærke Ichi blev stiftet i 1999 i Kolding, og er sidenhen blevet en del af koncernen DK Company. Ichi forhandles i mere end 50 lande, og bliver solgt i over 1.800 butikker. Blandt disse 50 lande, er Sverige et af de lande hvor ICHI tøj er meget populært, svenskerne elsker simpelthen ichi klänning, som betyder ichi tøj på svensk.
Ichi forstår at skabe indtryk på deres kunder ved at designe kreative og flotte styles, som lever op til kundernes forventninger, og som derved skaber succes på et marked som er under konstant forandring.

The fine art of being you

Mode skal være enkelt og tilgængeligt. Ichi har et ønske om at deres kollektioner skal leve op til de nævnte kriterier, derudover skal deres items være nogle som man kan identificere sig med, så tøjet kan inkorporere det i sin stil og garderobe.
Hvis man tager et kig på kollektionerne fra Ichi, vil man hurtigt opdage at deres kollektioner har et meget stålfast fokus på detaljer, som giver en udstråling af frihed og feminitet. Branden taler til alle kvinder som tør at være et skridt foran, og som ønsker at have en feminin, legende og modig stil.

Kort sagt så favner ichi kollektioner bredt, deres styles afspejler tidens trend, med et poetisk og personligt touch.


Ichi - Modetøj til enhver kvinde


ICHI er et tøjmærke som tør at tage chancer og at lege med forskellige farver og mønstre. Stilen i tøjet henvender sig til kvinder i alle aldre, da tøjet kan styles på mange forskellige måder. Blandt de fine styles fra ICHI, finder ud blandt andet sofistikerede blazere, basic bluser, unikke bukser og buksedragter, elegante kjoler, feminine skjorter og ikke mindst elegante jakker. Ichi tøj er ikke bare lækkert, det er også utroligt økonomisk, hvor alle kan være med. Så gå på opdagelse i de mange lækre styles, og iklæd dig de styles som falder i lige netop din smag.
Bemærk at ichi ikke kun designer tøj, men også sko, så gennemfør dit look med et par fine ichi sko.


Ichi blazer til den sofistikerede kvinde


Ønsker du at skabe et mere sofistikeret look til dit hverdagsoutfit, eller et ekstravagant look til fest, så vil en ichi blazer være det helt perfekte valg for dig. En blazer kan styles på mange forskellige måder, hvilket også gør den til et ‘must have’ i garderoben. En Ichi blazer er til dig som enten ønsker et professionelt, casual eller chik look, da en blazer kan skabe sådanne looks. Du kan være en trendsætter ved at sammensætte et suit sæt eller jakkesæt, for at skabe et stilsikkert look. Er du mere til et casual look, kan du bruge en ichi blazer over en kjole eller kombineret med et par jeans og en t-shirt.


Ichi kjoler til alle sæsoner og anledninger


Find din nye ynglingskjole blande de mange smukke ichi kjoler. Ichi har kjoler i stort set alle afskygninger, der er alt lige fra blomstrede kjoler, til kjoler med tekstur til korte og lange kjoler. Ichi har kjoler til alle typer kvinder med forskellige kropstyper også til fordelagtige priser. En ichi kjole kan bruges med bare ben på en varm sommerdag eller med et par jeans til de lidt køligere dage. Ichi har et stort udvalg af feminine og festlige kjoler, som er perfekte til et større begivenheder.
Er du derimod mere til nederdele, så kan vi anbefale dig en ichi nederdel, som med fordel kan erstatte et par jeans, på de varme sommerdage. Med en ichi nederdel kan du nemt skabe et hverdagslook, og lynhurtigt forvandle det til et festligt outfit, ved blot at tilføje et par hæle og nogle accessories.
Når du først har prøvet en ichi kjole eller en nederdel, så vil du med garanti blive afhængig, og de vil altid være at finde i din garderobe.


Elegante ichi bukser til kvinder


Det kan godt være lidt af en udfordring at finde de helt rigtige bukser, som sidder lige som de skal. Ichi bukser findes i mange forskellige silhuetter, så der er nogle til enhver kvinde og hendes former. Bukser kan kombineres med stort set alle styles, da de er meget alsidige og brugbare. Du kan blandt andet styles et par ichi bukser med en super fin og elegant ichi bluse eller med en feminin ichi skjorte. Ved at kombinere et par ichi bukser med en ichi bluse eller skjorte, kan du opnå et komplet look, hvor dit outfit vil tale for sig selv.
Ønsker du et full on ichi sæt, så kan du med fordel tage et kig på en ichi buksedragt, som er skabt til at fremhæve kvindekroppens fine former. Få to i en med en ichi buksedragt, det er ren win-win.
Ejer du ikke allerede en buksedragt, eller et par bukser fra ichi, så vil vi mene, at det er ved at være på tide.


Ingen kolde dage uden en ichi jakke


Vi kommer nok ikke udenom de mange smukke ichi jakker, som du også finder her på siden. Ichi forhandler jakker til alle årstider, derfor skal du holde godt øje med denne side, da vi løbene opdatere siden med nye og tidssvarende jakker. Det smarte ved en ichi jakke er, at den ofte kan bruges på flere forskellige måder. Falder du eksempelvis for en smuk overgangsjakke, kan du style jakke med en ichi skjorte under, så jakken fungere som en cardigan/blazer. Ved at style sin overgangsjakke som cardigans/blazere, kan man bruge den hele året rundt.
Bliv inspireret og find din nye yndlingsjakke.


Shop Ichi på FashionDeluxe


På FashionDeluxe finder du altid alle de nyeste styles fra Ichi, og du vil til tider opleve at der ichi udsalg på udvalgte styles. Når vi afholder ichi tilbud, kan du shoppe udvalgt ichi tøj til meget fordelagtige priser.