Kaffe Bessie Nia Buksedragt

Varenr:10502847 FOLKSTONE GRAY
DKK 699,95
Vælg Størrelse
Hurtig levering 1-2 dage
Beskrivelse
Superflot jumpsuit med korte ærmer og rund hals. Den har en et virkelig flot og trendy print samt er dejlig behagelig at have på. Buksedragten er syet fast midtpå foran og er åben bagpå, hvilket gør det dejligt nemt at tage den af og på. Den er et absolut hit til sæsonens mange festligheder. Med denne jumpsuit følger der også mange fede stylemuligheder. Det er f.eks. muligt at style den både op, med en trendy høj hæl eller ned, med et par sneaks eller gøre det helt casual med en sød sandal.  

Gratis levering over 299kr på 1-2 dage.

Der er fri fragt på ALLE ordre over 299kr i DK - dette gælder også udsalgsvarer.

Bestil senest kl. 14.00 på hverdage og få dine varer næste dag.

Vi anvender GLS og PostNord til leveringer i Danmark.

14 dages fuld returret på alle varer

På FashionDeluxe.dk har du altid 14 dages fuld returret fra den dag du har modtaget din ordre - også på udsalgsvarer. 

Produktet skal være med originalt hængemærke og må ikke være brugt eller vasket. Sko skal returneres i den orginale skotøjsæske.

Ønsker du at ombytte dine varer til en anden farve, størrelse eller en helt anden model, anbefaler vi altid at du laver en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet.

Herefter sender du den vare retur du ikke ønsker og notere dit nye ordre nummer under ekspressbytte på retursedlen, samtidig med at du bruger den vedlagte GLS returlabel - så betaler vi returfragten.