Kimonoer

Kimonoer er blevet en fast del af modebilledet, og det er ikke uden grund. En flot kimono er et musthave i enhver garderobe. Den kan både bruges som kjole, men også som cardigan. På de kølige sommeraftener kan den tilmed bruges som jakke. Vi har her på siden samlet vores udvalg af moderigtige kimonoer til garderoben. Er du på jagt efter den helt rigtige kimono til enhver anledning, så finder du den her. Hvad end du er til mange smukke farver eller det mere neutrale, så har vi den rette kimono til dig.
Du vil kunne finde kimonoer fra bl.a. Karmamia Copenhagen og Love & Divine.

Smukke kimonoer til hverdag og fest

Her på siden har vi sammensat et nøje udvalgt sortiment af kimonoer, så der er noget for enhver smag. Vi har kimonoer i mange smukke print og farver, så du kan finde den helt rigtige, til at sætte prikken over i’et på dit outfit. Du finder bl.a. lækre kimonoer fra populære Karmamia Copenhagen, der som altid følger den nyeste mode og trends.

Smukke kimonokjoler


Blandt vores fine kimonoer finder du også kimonokjoler. Uanset hvilken anledning du leder efter en kimono til, går du aldrig galt i byen med en kimonokjole, og dem har vi heldigvis også et stort udvalg af. Det kan være kimonoer som enten har knaplukning foran, eller som har et bindebånd i taljen. Det gode ved disse kimonoer er dermed, at de er multifunktionelle, og kan bruges på mange forskellige måder. De er derfor også gode til hverdag og arbejde, hvor man blot kan style dem med en enkel t-shirt under for et mere casual look. De kan også fint bruges lukkede med et par bukser under. De kan altså styles op eller ned, alt efter anledningen. Så er de også dejligt luftige så de kan bruges i al slags vejr - om det er en varm sommerdag eller en kølig efterårsaften.

Farverige kimonoer med print


Vores kimonoer laves i et væld af styles, farver, print og kvalitet. Det hele afhænger bare af hvilken stil du er til. Er du til jordnære farver der bibeholder et neutralt outfit, eller vil du gerne skille dig ud med en masse farver og stort print? Er du til blomsterprint vil vores kimonoer fra Karmamia Copenhagen være et hit! Er du derimod til de mere neutrale, som kan styles til ethvert outfit, så kan du gå efter kimonoerne fra Love & Divine, som er mere stilrene. Uanset hvilken stil du er mest til, kan du finde det i vores udvalg herover.

Kimonoer til fest


Står du og mangler et nyt outfit til din næste fest? Så bør du tage et kig i vores store udvalg af kimonoer. Kimonoer kan nemlig bruges på flere forskellige måder, og findes i mange forskellige typer. Skal du til en mere casual fest vil det være super flot at bruge en åben kimono udover et par lækre basic jeans og en fin bluse. På den måde kan du pifte outfittet op, og gøre det mere festligt med en fin kimono med print.
Er du mere til et outfit som er fint og skiller sig mere ud, kan du vælge en af vores smukke kimonokjoler. Så mangler du kun et par lækre strømper og nogle fine smykker, så er du klar til fest! Flere af vores kimonoer kommer også med et bindebånd, så de også kan bruges som kjoler. På denne måde får man et fint snit i taljen.

Luftige kimonoer til sommerdagene


Står du også altid og mangler det perfekte outfit til de varme sommerdage?
De dage hvor ens tøj bare gerne må være luftigt og ikke sidde stramt? Det er her en kimono kommer ind i billedet!

Vores kimonoer er lette og luftige, og du bestemmer helt selv om du vil have den lukket, og dermed bruge den som kjole - eller du hellere bare vil have den åben, og bruge den ud over et par shorts og en top. Når aftenen så trænger sig på, og solen går væk, så får man ofte brug for et ekstra lag udover tøjet, for at holde sig varm. Her kan man også fint vælge at bruge en kimono ligesom en cardigan.

Kimonoer fra Karmamia Copenhagen


Når det kommer til kimonoer, bliver man nødt til at nævne Karmamia Copenhagen. Kimonoerne fra Karmamia kommer i forskellige modeller, som alle er lavet i den fineste kvalitet. Karmamia laver både kimonokjoler, som lukkes foran med knapper, som både kan bruges åbne eller lukkede, men de laver også åbne kimonoer som er vendbare. De vendbare kimonoer har to forskellige print, så man får faktisk to kimonoer i én.
Karmamias kimonoer er lavet i miljøvenligt Satin Terylene, som gør at de har den blødeste kvalitet. Modellerne kan nemt bruges til både hverdag og fest, alt efter hvilke accessories man styler til.

Du finder altid et stort udvalg af kimonoer hos os. Vi har altid hurtig levering samt fri fragt på alle ordrer over 299,-