Brands
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
4 stk
11 stk
Pris
3 stk
17 stk
4 stk
Størrelse
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
12 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
Farve
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk

Kimonoer

Er du på udkig efter en flot kimono til garderoben, så finder du et stort udvalg her hos FashionDeluxe. Kimonoer har været en fast del af modebilledet de sidste år, og det er der flere gode grunde til. En kimono er utrolig flot og kommer i alverdens farver, mønstre, snit, materialer og ikke mindst priser. Derudover kan den bruges både som en slags cardigan ud over et par jeans og en top, men den er i høj grad også velegnet som en jakke til dit sommeroutfit. Med en kimono kan du altså gå mange veje og kombinere og style lige som du har lyst. Du får et feminint look, og nogle af modellerne kommer med et tilhørende bånd, der sætter fokus på din talje, så du stadig føler du får et kvindeligt snit, selvom kimonoen er løs og luftig.

Mest populære varer
Lollys Laundry Kimmi Kimono
XS, S
Denim Hunter Alisha Kimono
34/36, 38/40
Lollys Laundry Kimmi Kimono
XSmall, Small, Large
Varenr: 033164 SORT
Før DKK 500,00
DKK 350,00
Spar DKK 150,00
Køb her
ONE
Varenr: 033164 LYSEROD
Før DKK 500,00
DKK 350,00
Spar DKK 150,00
Køb her
ONE
Før DKK 2.000,00
DKK 1.000,00
Spar DKK 1.000,00
Køb her
34
Sissel Edelbo Lotus Short Kimono
ONE
Varenr: 20107344 BLACK
Før DKK 499,95
DKK 249,98
Spar DKK 249,98
Køb her
XS/S

Smukke kimonoer hos FashionDeluxe


Vi elsker kimonoer, og derfor har vi valgt at føre et stort udvalg af netop dette. Vi mener nemlig, at en kimono er den perfekte beklædningsgenstand til dig, der gerne vil have et sofistikeret og elegant look. Her finder du kimonoer, der designmæssigt følger tidens trends og tendenser, og du kan vælge imellem populære mærker som fx Sissel Edelbo, hvor du virkelig får fantastiske farvekombinationer for alle pengene. Uanset kropsform, højde og andre faktorer, så klæder en kimono alle kvindekroppe netop pga. den fine silhuet, der falder smukt langs kroppen. Idet mange kimonoer er i flotte og nogle gange spraglede farver, så lægger det op til, at du sætter den sammen med en simpel ensfarvet top og et par jeans eller bukser. Så opnår du et topmoderne og eksklusivt look, som vil skabe opmærksomhed på den helt rigtige måde. Hos FashionDeluxe har vi tøj og accessories til både mænd og kvinder fra et væld af skønne brands. Du finder alt lige fra kjoler, skjorter og overtøj til tasker, smykker, solbriller og meget andet. Køber du dine varer i dag inden kl. 12, så kan du se frem til at modtage dem allerede i morgen, og derudover får du fri fragt på samtlige af vores varer. Det er altså både nemt, hurtigt og billigt at handle her i vores webshop, så slå dig løs og udvælg dine favoritter.
KØB MODETØJ ONLINE

FashionDeluxe.dk sælger modetøj online fra danske og internationale mode brands. Vi sætter den modebevidste kvinde og mand i fokus med vores brede udvalg  af eksklusivt tøj til enhver lejlighed. Køb modetøj til kvinder fra Mads Nørgaard, Stella Nova, By Malene Birger, InWear, Custommade, Boss Orange, Stine Goya, Mos Mosh, Munthe, Gustav, Rosemunde, Day Birger et Mikkelsen, Plus Fine, Diesel, Philippe Model, Tiger of Sweden, Day ét, Part Two, Baum Und Pferdgarten, Amust Accessories, Beck Söndergaard, Pernille Corydon, Stina A, Nome og mange flere. Vores udvalg til kvinder spænder bredt fra Kjoler, Toppe, Strik, T-Shirts, Jeans m.m. til lækre Accessories som Tasker, Smykker, Punge, Tørkæder m.m. Vi tager løbende nye og spændende brands ind i shoppen. Vi deltager i utallige messer hvert eneste år og henter inspiration fra både ind- og udlandet, så du er helt sikker på at finde den nyeste mode i shoppen. Køb modetøj til mænd fra Matinique, Tiger of Sweden, Hilfiger Denim, Morris, Bruun & Stengade, Peak Performance, Hugo Boss, Knowledge Cotton og mange flere. Vores udvalg til mænd består primært af Jakker, Bukser, Strik, T-Shirts, Skjorter Bluser, Cardigans, Jeans m.m.

FashionDeluxe  |  Ørbækvej 75  |  DK-5220 Odense SØ  |  +45 65 90 45 89  |  info@fashiondeluxe.dk  |  Powered by Accumolo