M Wiesneck

Michala Wiesneck er designeren og grundlæggeren af ​​M • Wiesneck. Michala blev født i en kunstnerfamilie - fra en tidlig alder var Michalas kuffert altid pakket og klar til at rejse verden rundt. Hun boede i Indien, Nepal og Frankrig i sin barndom. Michalas næste skridt i livet var at flytte til Paris, hvor hun studerede på den legendariske Haute couture-skole "Chambre Syndicale de Haute couture Parisienne." og blandt andet arbejdede med Christian Lacroix couture-hus og Cacharel. Efter 10 år i Paris pakkede Michala sin kuffert igen og rejste tilbage til København, hvor hun instruerede hele den kreative vision for flere store designfirmaer; Inwear, Day og senest Esprit designstudie i Amsterdam. Med en 360 ° - vision af modeindustrien og udlandet fra haute couture til pret-a-porter, var Michalas næste rejse i livet at lancere sit eget brand - hvor hendes eventyrlyst, kreativitet og hendes personlighed hver dag kan inspirere hendes design i M • Wiesneck-samlingen.

M Wiesneck

Michala Wiesneck er designeren og grundlæggeren af ​​Wiesneck. Michala blev født i en kunstnerfamilie, allerede fra en tidlig alder var Michalas kuffert altid pakket og klar til at rejse verden rundt. Hun har boet i Indien, Nepal og Frankrig og studeret på den legendariske Haute couture-skole Parisienne hvor blandt andet arbejdede for Christian Lacroix couture hus og Cacharel. Michala boede 10 år i Paris hvor hun studerede samtidigt med hun arbejdede i mode- og designbranchen. Derefter var det på tide at flytte til København hvor hun stod for kreative visioner for flere store designvirksomheder. Efter masser af erfaring i modebranchen valgte hun i 2012 endelig at starte sit eget brand.

Unikke kollektioner

 
Michala Wiesneck kollektioner er både flotte og unikke, bestående af kjoler og toppe med de fineste håndsyede detaljer i meget eksklusive materialer. De mange rejser og kulturberigelse skinner tydeligt igennem i tøjet, da det bærer et strejf af etniske udtryk. Tøjet er for kvinderne som går op i kvalitet, luksus og hvor der er gjort noget ud af designet - der er med andre ord ikke overladt noget til tilfældigheder. Ønsker du et feminint og sofistikeret udtryk er Wiesneck et rigtig godt valg, vi har udvalgt de fineste styles, som du kan finde på FashionDeluxe.dk eller i vores butik Affaire i Rosengårdcentret i Odense.

Hurtig levering og fri fragt over 299 kr

 
Hvem ønsker ikke at forkæle sig selv og sit klædeskab? Du er velkommen til at gå på udkig i vores store modeunivers - vi har mange andre kendte brands. Husk vi altid sender fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 14. Vi giver også gratis levering ved køb over 299 kr. - og har altid 14 dages returret, så du kan prøve dit tøj i ro og fred derhjemme. Skulle det imod forventning ikke svarer til dine ønsker, er der gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris. Kig forbi vores Udsalgs kategori og find masser af gode tilbud  fra alle vores brands.