Mads Nørgaard Net

Hos FashionDeluxe.dk er vi helt vilde med Mads Nørgaards stilfulde og enkle udtryk, der passer til enhver kvinde – uanset alder. Hos det københavnske brand er der altid fokus på at skabe mode, der bevarer sin relevans, selv når verden forandrer og udvikler sig.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Fine net fra Mads Nørgaard hos FashionDeluxe.dk

Her hos os kan du finde et udvalg af lækre Mads Nørgaard-net. Er du vild med brandets ikoniske striber, eller leder du bare efter et net, der giver dig et casual look, men samtidig er praktisk? Så er du havnet det rigtige sted. Her på siden fører vi nemlig en perlerække af fine net, som kan gøre din hverdag lidt nemmere, når du er på farten, og på samme tid sikrer dig et ungdommeligt og cool look.
Et Mads Nørgaard-net er praktisk, fordi det er så rummeligt, at du kan putte alt det i det, som du har brug for. Der er også taget højde for komforten med nettets brede stropper, der giver dig mulighed for at fylde det op uden at være bekymret for et irriterende ubehag, når du smider det over skulderen. Med et net fra Mads Nørgaard er du derfor altid garanteret stil i et praktisk design. Derudover er nettene fremstillet af stof, der tager hensyn til og ansvar for miljøet med recycled materiale.

Shop net i pastel eller sprudlende farver


Mads Nørgaard er en mester i at skabe enkle, men moderigtige og interessante styles. I udvalget af net finder du derfor også design med casual vibes, som alligevel samtidig kan give dit outfit et ekstra pust af stilfuldhed. Nettene kommer i forskellige farver, så du uden problemer kan vælge ét, der passer lige præcis til dit personlige udtryk.
Er du til diskrete, fine nuancer, eller foretrækker du legesyge, sprudlende farver? Ligegyldigt hvad har vi et net her på siden, du vil kunne lide. Nettene kommer blandt andet i de fineste lyse farver, hvor du for eksempel kan vælge et Mads Nørgaard-net i blå, som er både sødt og stilfuldt. Du kan også gå efter de mere energiske nuancer, som kan give et helt simpelt outfit et friskt twist. Der mange muligheder, og du kan være sikker på at finde noget, der matcher lige præcis dit humør og det udtryk, du går efter.

Forkæl dig selv med Mads Nørgaard-net i lækre print


Er det ikke nok bare med smukke farver, kan du også gå efter et Mads Nørgaard-net med mønster eller print. Her finder du fine design, som du kan lege med, når du skal vælge noget, der passer til dit favoritoutfit. Nettene i mønstre og print kan bruges på mange kreative måder, så du uanset hvad er sikret moderigtighed, når går ud i verden med dit nye yndlingsnet over skulderen som en praktisk accessory til et afslappet såvel som fint outfit.
Snyd ikke dig selv for også at gå på opdagelse i resten af vores udvalg af styles fra Mads Nørgaard. Brandets andre styles kan selvfølgelig kombineres med dit net, så du er klædt i stilfuld enkelthed fra top til tå. Så slå dig blot løs, og gå på opdagelse i vores spændende udvalg fra Mads Nørgaard.

Stå fast med brandets signaturstriber


Mads Nørgaard-net kommer selvfølgelig også i design med de ikoniske striber, som har gjort brandet genkendeligt og sikret det en plads blandt de mest fremtrædende mærker i dag. Striberne er på én gang enkle, men også evigt relevante. De kan bæres i et væld af forskellige sammensætninger, så der er rig mulighed for at skabe et unikt outfit, når du står foran spejlet.
Med et Mads Nørgaard-net i striber skaber du et afslappet udtryk, mens du samtidig viser omgivelserne, at du forstår dig på modeverdenens tendenser. Striberne er nemlig ikke brandets signatur for ingenting. For Mads Nørgaard er det et vigtigt fokus at turde skrue lidt ned for tempoet og arbejde væk fra nutidens trang til hele tiden at forbruge og skifte kollektioner ud, som i virkeligheden ikke fejler noget. Derfor har striberne været en del af brandets design lige fra starten. Når du iklæder dig striberne, er du altså med til at vise, at du tør stå fast med et look, som både er holdbart over tid og i dets design.  

Mads Nørgaard-net sætter fokus på bæredygtighed


Hos Mads Nørgaard arbejder man benhårdt på at leve op til FN’s principper om ansvarlig forretnings- og tekstilproduktion. Derfor er net fra Mads Nørgaard produceret i et lækkert, holdbart materiale, og når du vælger at shoppe styles fra brandet, kan du slappe af og være forsikret om, at der er taget højde for en ansvarlig fremstilling. Nettene er for eksempel lavet af genanvendt bomuld, så du kan være med til at skåne miljøet og naturen, selvom du er modeglad og vild med at udvide din garderobe.
Skal du købe ind og have dine varer transporteret hjem over skulderen, kan du bruge dit Mads Nørgaard-net i recycled materiale med god samvittighed. På den måde er du med til at støtte op om en kultur, hvor man ikke bare forbruger og smider ud, som når man vælger plasticposen frem for det holdbare net. Hold dig derfor ikke tilbage, men shop et fint net her på siden allerede i dag inden kl. 14 – så modtager du dine varer i morgen.