Markberg Handsker

Hold dine hænder varme om vinteren med et par lækre handsker fra Markberg.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Markberg Handsker

I Markbergs sortiment sniger der sig også handsker og luffer ind. Markberg handsker har som primære formål at holde dine hænder varme selv i bidende ulde - men derfor gør det vel ikke noget at designet også er flot? Markberg luffer er designet i det sædvanlige nordiske tidløse design, der gør at de passer så fint sammen med enhver vinterjakke.

Zero waste læder


I forbindelse med at Markberg ønsker at have en ansvarlig produktion, har et af de første og vigtigste skridt været, at sørge for at forhindre læderspild. Det betyder at Markberg bruger alt læder, og ikke smider noget ud. Det restlæder som mange andre producenter smider ud, bruger Markberg til bl.a. at lave punge eller detaljer på tasker.

Rabat og udsalg af Markberg


Hos FashionDeluxe kører vi løbende med udsalg. Du kan blot tilmelde dig vores nyhedsbred, og få tilbud i indbakken før alle andre. Du finder vores udsalgs- og nedsat vare på udsalgssiden. Siden bliver løbende opdateret med nedsatte varer og items. Du kan med fordel følge vores facebookside og Instagram, her annoncerer vi også med kampagner og udsalgstilbud.

Hop ind på FashionDeluxe.dk og hold dig opdateret


Det er altid rart at have nogle gode tasker og handsker i garderoben, da de fungere helt perfekt i hverdagen, desuden er alle kvinder forskellige, derfor er det vigtigt at have nogle tasker der passer til den enkelte kvindes behov og præferencer. Vores udvalg af handsker og tasker kan variere alt afhængig af sæson, derfor anbefaler vi at du holder øje med vores Instagram profil og på FashionDeluxe.dk, her vil vi løbende holde jer opdateret med de nyeste toppe til kvinder.