Diesel

Det italienske tøjmærke, Diesel, blev etableret af Renzo Rosso i 1978, i det nordlige Italien, Molvena. Dengang var denim et materiale som primært blev brugt til arbejdstøj og mission var, at Diesel skulle ændre dette. Renzo Rosso ville med Diesel gøre denim til en luksuriøs beklædning, og i 1979 blev denne idé til den første kollektion af denim beklædning til mænd.

Diesel er blevet ved med at vokse, og er i dag et af de største og mest ankerkendte modehuse vi kender. Diesel er blevet ved med at gå i spidsen inden for modeverdenen. De startede med at gøre denim til det vi kender i dag, og de gik igen forrest, da de i 1995 åbnede verdens første fashion online webshop.


Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Gå forrest sammen med Diesel

Ønsker du også at gå i spidsen, vise dig frem og altid være med på den hotteste mode, så ifør dig Diesel.
Selvom Diesel er kendt for denim, er kollektionerne udvidet med lækre strik, fede blazere og jakker, sæsonens mest tjekkede t-sirts og selvfølgelig masser af jeans.

Diesel er ikke bange for at tage chancer, bruge utraditionelle idéer og reklame stunts. Diesel bryder traditionerne og formår altid at skabe et stærkt produkt, som emmer af historien fra et stærkt brand. Kollektionerne er altid unikke, med elementer fra det klassiske fra begyndelsen, og stadig med innovative produkter, som klæder den urbane mand.

Fornuftigt og fantastisk

Til fuldt ud fornuftige priser giver Diesel dig tjekkede designs, den bedste kvalitet og masser af erfaring og historie. Skab dit eget look med items fra Diesel og udtryk din personlige stil.

Mangler du et par jeans, som sidder godt, holder former og du kan bruge igen og igen, så hold øje med Diesel´s brede kollektioner, som både byder på slim fit, tapered jeans, slender denim jeans og mange andre styles, som helt sikkert vil match din personlige stil.

Den bedste kvalitet og meget mere


Med Diesel får du altid den bedste kvalitet. Mange af de lækre styles af Diesel er selvedge jeans, hvilket betyder, at stoffet har gennemgået en afsluttende vævning, som gør, at stoffet ikke trevler op. Dette er et ægte tegn på kvalitet og netop noget, du ikke kan komme uden om med Diesel.

Med Raw Denim fra Diesel får du ubehandlet denim, som derfor tilpasser sig lige præcis din krop og giver dig den bedste pasform. Diesel lever på at skabe nyt, og hele tiden være under konstant udvikling. Derfor producerer Diesel mere end 3000 nye produkter hver sæson, som bygger på grundtanker om kreativ frihed og innovation. Blev en del af Diesel i dag – Fashiondeluxe.dk sender kvit og frit!