Modström Toppe

Enkle eller farverige toppe - vi har noget til enhver smag fra Modström. Du finder mange forskellige styles fra det danske brand her. Vil du se mere ? Se hele udvalget her .
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Modström Toppe

Modström er et brand som ikke kun taler til den unge, feminine kvinde, men derimode har de øje for at kvinder er individer med hver deres stil og facon. Deres rene linjer og moderne udtryk fungere til vidt forskellige kvinder, både hvad der indgår alder, personlig stil, karriere og meget mere. Så mangler du en top, som giver dit hverdagsoutfit et tvist, så gik her op siden. Vi har både helt basis sort/hvid toppe, men vi har selvfølgelig også toppe i en masse farver.

Modström et internationalt brand


Med tiden har Modström opnået stor succes både nationalt og internationalt, hvor de distribuerer deres kollektioner til over 400 retailers som inkluderer, udover Skandinavien, Holland, Tyskland, Belgien, Østrig Schweiz, Luxemburg og Sydøst asien. Kort sagt har Modström taget modebranchen med storm, ved at gøres deres styles lettilgængelige for modebevidste kvinder verdenen over.

Find din Modström top hos FashionDeluxe


Er din størrelse udsolgt, så frygt ikke, vi har nemlig implementeret et super smart system på vores webshop, så du kan skrive dig op til at modtage en mail, lige så snart at vi har din størrelse p lager igen. Du har desuden mulighed for at købe styles, som er pre-order, så du kan sikre dig de forskellige styles inden de bliver tilgængelige i vores butik. Vi forsøger så vidt muligt at oplyse om hvornår vi forventer at få styles på lager, hvorefter du vil modtage din pre-order 1-2 dage efter den er ankommet til vores lager. Ved at bestille hos FashionDeluxe er du garanteret hurtig levering: 1-2 dage. Hvis du befinder dig i eller omkring Odense, så kan du også altid besøge os i vores butik. Butikken ligger på gågaden. Her møder du os med et smil, uanset om du er lokal eller kommer langvejs fra. Du har altid mulighed for at bytte eller returnere i vores butik.