Natures Collection

Natures Collection er luksuriøse produkter fremstillet af 100% naturlige materialer. Natures Collection går aldrig på kompromis med hensyn til kvalitet, hvilket er grunden til, at brandet er synonymt med kvalitet, eksklusivitet og nordisk design.

Natures Collection Overtøj

Navnet bag modeskaberen af Natures Collection er 24-årige Lasse Pedersen, som med et stærkt iværksættergén i dag har succes med sin virksomhed ved Hedensted, Natures Collection. Natures Collection blev grundlagt i 2009 og er et af Skandinaviens førende brands inde for lammeskind, samt har stor succes med mode, møbel- og interiør i hele verden. I dag har direktør og ejer Lasse Pedersen hjemsted ved Hedensted ved idylliske omgivelser ude på landet, han har op mod 3000 kunder i hele 70 forskellige lande.På en gård har han hans administration, lager og mødelokaler og showroom, man træder ind i en naturlig verden af elegance og råhed, der passer i stil med produkterne, eksklusivt skind-, uld-og pelsprodukter.

Smukt, tidløst og eksklusivt


Produkterne er meget præget af den nordiske udtryk, brandet fremstiller luksuriøse produkter, der er lavet af 100 % naturlige materialer og kvaliteten er meget høj og holder år efter år. Så vil du forkæle dit klædeskab med kvalitet, lækkert design og eksklusivitet, er Natures Collection det rigtige valg.
På FashionDeluxe.dk har vi de smukkeste produkter, både pelsjakker, huer med pelskvast og pelskraver, som du nemt kan mixe på kryds og tværs med vores andre brands. Lammeskindet og produkterne bliver produceret i Tibet, og er et af de blødeste skind, du finder på markedet. Natures Collection, er for dem som ønsker et produkt som både er smukt, tidsløst og eksklusivt, men som man alligevel vil kunne bruge igen og igen.

Hurtig levering og fri fragt over 299kr


Besøg os online og hold dig opdateret med den nyeste mode, vi har et stort og inspirerende udvalg både på FashionDeluxe.dk. Du kan også kigge forbi vores fysiske butik Affaire i Rosengårdcentret i Odense hvor vores dygtige personale står til at hjælpe dig med råd og vejledning. Bestil idag inden kl. 14 og du har din varer dagen efter. Du får gratis fragt ved køb over 299 kr.- og du har 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.