Nem shopping

FRI FRAGT, GRATIS RETUR* OG FULD RETURRET - ALT HVAD DU BEHØVER AT VIDE...

Det er nemt at shoppe på FashionDeluxe.dk. Her har vi samlet alle praktiske oplysninger, så du nemt og hurtigt kan bestille dine varer.

1. NEM SHOPPING - SÅDAN GØR DU!

Læg varerne i kurven, og gå til checkout ved at trykke på indkøbskurven. Husk at du kan købe både dame og herre tøj på samme checkout. Det giver dig mulighed for at købe til hele familien.

Angiv fragtmetode, leveringsoplysninger og faktureringsadresse.

2. HVORDAN BETALER JEG?

Du kan betale med de mest almindelige kreditkort. Du kan se kortene helt nederst på skærmen, eller når du kommer til betaling.

Eftersom vi benytter sikker SSL krypteret betaling via Quickpay - er shopping på FashionDeluxe.dk sikker. Beløbet bliver ikke hævet på dit kreditkort, før dine varer er afsendt.
Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail få minutter efter, at du har afgivet din bestilling.

3. NEM RETURNERING AF VARER, GRATIS BYTTE OG GRATIS RETUR PÅ IKKE NEDSATTE VARER!

Vi har gjort alt for at gøre det så nemt for dig som muligt at returnere de varer, du har bestilt. Husk du har 14 dages fuld returret på alle varer.

Udfyld retursedlen bag på din ordre, og som skal sendes sammen med de varer, du ønsker at returnere.
Anvend den vedlagte returlabel, der sættes uden på pakken. Mærkaten viser, at modtager betaler portoen.
Bring pakken tilbage til den nærmeste GLS PakkeShop. Hvis du modtager din pakke på en firma adresse, skal pakken stadig afleveres til den nærmeste pakke shop.

På FashionDeluxe.dk er der gratis retur på alle ikke nedsatte varer. Har du brugt en rabat eller værdikode ved dit køb gælder dette ikke som en nedsat vare og du kan sende gratis retur.

Sender du både en nedsat og ikke nedsat vare retur er der selvfølgelig også gratis retur.

Sender du kun nedsatte varer retur og bruger den vedlagte returlabel, vil du blive fratrukket 39,00 fra din refundering.

Hvis du vil bytte til en anden farve eller størrelse er der selvfølgelig også gratis retur uanset om varen er nedsat eller ikke.

Husk at gratis bytte og gratis retur kun gælder hvis du benytter den vedlagte returlabel til GLS.

Hvis du vælger ikke at anvende vores returlabel, betaler du selv for returfragten.

4. HVAD ER FORSENDELSESOMKOSTNINGERNE?

Der er fri levering på ALLE varer.

5. FORSENDELSE - HVORNÅR OG HVORDAN MODTAGER JEG MINE VARER?

Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din ordre. Vi afsender din bestilling inden for 1-2 hverdage.

Vi anvender både PostDanmark og GLS til leveringer i Danmark. GLS leverer din pakke til et afhentningssted (pakke shop) i nærheden af din bopæl eller du kan selv vælge hvilken pakkeshop din ordre skal leveres til. GLS har mere end 500 Pakke Shops i butikker over hele landet - for eksempel i kiosker, supermarkeder, tankstationer m.m. Du kan også vælge at få din pakke leveret på dit arbejde.

6. HVIS DU HAR NOGEN SPØRGSMÅL, SIDDER VORES KUNDESERVICE KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

Hvis du har nogen spørgsmål, kan du enten ringe på tlf. +45 6590 4589, sende en mail på info@fashiondeluxe.dk eller bruge vores livechat funktion i nederste højre hjørne.