New Balance

New Balance blev skabt for mere end 100 år siden. De er primært kendt for deres løbesko men de senere år er deres modesko blevet ekstremt populære. Deres design og gode komfort gør deres sko uundværlige og de kan matches til både jeans, skind, kjoler og meget mere. Køb dine nye New Balance sneakers til mænd på FashionDeluxe.dk og få fri fragt og retur*.  

New Balance

New Balance er skabt for mere end 100 år siden, hvor grundlæggeren William J. Riley passioneret designede sko med svangstøtte til det arbejdende folk, som måtte stå op hele dagen, hvilket resulterede i knæ- og fodskader. I år 1964 begynder New Balance at producere professionelle  løbesko, den første model hedder trackster og får fin opmærksomhed på at det er den første sko der tager hensyn til alle fødder der ikke har samme brede. New Balance har formået at holde sig aktuelle på markedet i mere end 100 år, hvilket gør dem til et af verdens ældste løbebrands. I dag er der mere end 1500 forskellige sneakers og løbesko på markedet, der producere stadig ud fra samme ideal om kvalitet og finish, som ikke eksistere andre steder.

New Balance er det perfekte mix mellem funktion og design, teknologien sikre at du præstere dit bedste samtidigt med et flot design. Måden der produceres sko på, er langt hen af vejen den samme, læder skæres til eller andre bliver håndsyet, afhængig af hvilken model, hvilket er et synligt bevis på kvalitet før alt andet. New Balance som idag også producere modesko/ sneakers,  har gjort sig bemærket i hele verdenen. Manden der ønsker at forkæle sine fødder med de populære New Balance sneakers, vil være sikker på at få en kvalitets sko, da komfort og design går i et med hinanden.

Har du udset dig en modesko fra https://www.fashiondeluxe.dk/">FashionDeluxe.dk så husk vi altid sender fra dag til dag, hvis din ordre er afgivet inden kl. 14- og vi betaler altid fragtudgiften ved køb over 299 kr. Skulle du fortryde et køb, giver vi dig 14 dages returret og gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris. Gå på opdagelse i vores modeunivers, vi har et hav af andre lækre og fede brands.