Retur & Bytte


JULEGAVER - Byttes indtil fredag den 18.01.2019


Gratis retur på alle IKKE nedsatte varer og gratis bytte på ALT - Vedlagt returlabel                                                                

Når du shopper på FashionDeluxe.dk vedlægger vi en forudbetalt returlabel som giver gratis retur på alle ikke nedsatte varer der er leveret i Danmark. Har du brugt en rabat eller værdikode ved dit køb gælder dette ikke som en nedsat vare og du kan sende gratis retur. (Det gælder ikke levering uden for DK)

Sender du både en nedsat og ikke nedsat vare retur er der selvfølgelig også gratis retur.
Sender du kun nedsatte varer retur og bruger den vedlagte returlabel, vil du blive fratrukket 39,00 fra din refundering.

Hvis du vil bytte til en anden farve eller størrelse er der selvfølgelig også gratis retur uanset om varen er nedsat eller ikke.

Husk at gratis bytte og gratis retur kun gælder hvis du benytter den vedlagte returlabel til GLS.
Hvis du vælger ikke at anvende vores returlabel, betaler du selv for returfragten.

Fuld returret - også på udsalgsvarer

Vi overholder forbrugeraftaleloven og giver selvfølgelig 14 dages fuld returret på alle varer der er købt hos FashionDeluxe.dk. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortryder du købet indenfor 14 dage tilbagebetales hele købesummen.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til fragtselskabet senest 14 dage efter modtagelsen.

I forbindelse med Julegaver kan der være ekstra returret - dette vil fremgå på shoppen.

Ombytning til anden farve, størrelse eller model

Ønsker du at ombytte dine varer til en anden farve, størrelse eller en helt anden model, anbefaler vi altid at du laver en ny ordre i shoppen på de varer du ønsker at modtage i stedet. Herefter sender du den vare retur du ikke ønsker og notere dit nye ordre nummer under ekspressbytte på retursedlen, samtidig med at du bruger den vedlagte GLS returlabel - så betaler vi returfragten.

Du har også mulighed for at lave et almindelig bytte, hvor du sender varen retur og skriver på den vedlagte returseddel hvilken varer du ønsker i stedet. Så kan vi bare ikke garantere at varen er på lager når vi modtager din returpakke, da den kan være solgt i mellemtiden.

Byt i vores butikker

Alle varer købt på fashiondeluxe.dk kan byttes eller returneres i vores fysiske butikker. Vær dog opmærksom på, at butikkerne ikke kan tilbagebetale beløbet direkte i butikken, men i stedet kvitterer for modtagelse og indenfor 48 timer tilbagebetales pengene til det kort der blev brugt ved købet på netshoppen. Er varen modtaget som en gave med byttemærke skal du stadig medbringe kvittering.

Du kan besøge vores fysiske butikker i Odense City og Rosengårdcentret.
Frederik(City & Rosengårdcentret), Affaire og Companys Odense. (gælder ikke andre Companys butikker)

(Varer købt på companys egen webshop companys.dk, kan kun returneres i Companys butikken)

Skal varen sendes retur?

Er farven ikke den rette eller er størrelsen forkert? Du har altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Husk at varen kun kan byttes eller returneres hvis du sender den retur med originalt hængemærke og evt. skoæsker og poser ved accessories. Udfyld retursedlen der følger med din ordre, vedlæg den sammen med kopi af faktura og brug vedlagte returlabel. Aflever herefter pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.

Du kan også udprinte en returseddel her...
Tilknyttet fil: Returseddel (297 kB)

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.
Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvor ligger din nærmeste pakkeshop?

Find din nærmeste GLS PakkeShop her...

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget returvaren tilbagebetales beløbet oftest indenfor maks 1-5 hverdage Vær tålmodig, for det tager 2-10 dage for tilbagebetalingen at blive krediteret din konto. Tiden afhænger af hvilken bank eller kortudsteder du har. Vi krediterer din tilbagebetaling til det samme betalingskort, du brugte ved ordreafgivelsen. Hvis det ikke er muligt at gennemføre tilbagebetaling til kortet (f.eks. hvis kortet er blevet afvist, annulleret eller er udløbet), kontakter vi dig. Har du brugt vedlagte returlabel, og kun sendt nedsatte varer retur og vil fortryde dit køb, vil returfragt på 39,00 DKK blive fratrukket din refundering.

Reklamationer

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt på FashionDeluxe.dk.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden ombyttes, eller repareres denne vederlagsfrit af FashionDeluxe eller leverandøren. Hvis varen ikke kan repareres krediteres denne efter accept fra leverandøren. Skade på varen som skyldes dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten. Det er producenten af varen der afgør om varen er reklamationsberettiget. En returbehandling kan tage op til 20 dage.

For mere info kontakt kundeservice på tlf. +45 6590 4589 eller info@fashiondeluxe.dk