Sissel Edelbo

Med et mix af print med et enkelt nordisk snit har Sissel Edelbo skabt et bæredygtigt brand, hvor hver enkelte style er unik. Alle styles er lavet af rensede genanvendte sarier, og der er lagt kærlighed i hver eneste unikke style.
Alle styles er syet af genanvendte silkesarier fra Indien, hvorfor der vil kunne forventes mindre brugstegn. Som dækker over mindre (ubetydelige) pletter og slitage på stoffet. Dette betragtes derfor ikke som en reklamation.

Køb Sissel Edelbo hos FashionDeluxe.dk


Bag Sissel Edelbo står to passionerede kvinder, nemlig Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. Siden 2004 har de rejst til Indien for at håndplukke sarier til deres bæredygtige brand. Denne udvælgelse er helt enestående, og de gør en stor indsats for at vælge de allersmukkeste mønstre, farver og kvaliteter. Med et mix af print med et enkelt nordisk snit har Sissel Edelbo skabt et bæredygtigt brand, hvor hver enkelt style er unik. Alle styles er lavet af rensede genanvendte sarier, og der er lagt kærlighed i hver eneste stykke beklædning. Samtidig er de syet af genanvendte silkesarier fra Indien, hvorfor der vil kunne forventes mindre brugstegn, som dækker over mindre (ubetydelige) pletter og slitage på stoffet. Dette betragtes derfor ikke som en reklamation.

Her på siden finder du smukke kimonoer, bluser og toppe i de mest fantastiske farver og snit, der egner sig til både hverdag og fest alt efter, hvordan du kombinerer det med andet tøj og accessories. Med tøj fra Sissel Edelbo er der ingen tvivl om, at du vil føle dig helt speciel, og klikker du eksempelvis en kimono hjem, så kan du tilsætte både et par slidte jeans og nogle sneakers, eller du kan bruge den som en kjole med et par stiletter. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du vil bære din Sissel Edelbo-style. Køb i dag og få leveret på kun 1-2 hverdage – vi sender dine varer afsted helt gratis.