Sissel Edelbo
Kategorier
1 stk
11 stk
6 stk
5 stk
23 stk
4 stk
4 stk
Pris
5 stk
12 stk
10 stk
4 stk
Størrelse
9 stk
8 stk
10 stk
Farve
1 stk

Sissel Edelbo

Med et mix af print med et enkelt nordisk snit har Sissel Edelbo skabt et bæredygtigt brand, hvor hver enkelte style er unik. Alle styles er lavet af rensede genanvendte sarier, og der er lagt kærlighed i hver eneste unikke style.
Alle styles er syet af genanvendte silkesarier fra Indien, hvorfor der vil kunne forventes mindre brugstegn. Som dækker over mindre (ubetydelige) pletter og slitage på stoffet. Dette betragtes derfor ikke som en reklamation.

Varenr: 034118 BLÅ
Før DKK 650,00
DKK 455,00
Spar DKK 195,00
Køb her
M/L
Varenr: 034118 SORT
Før DKK 650,00
DKK 455,00
Spar DKK 195,00
Køb her
S/M
Varenr: 034118 CREME
Før DKK 650,00
DKK 455,00
Spar DKK 195,00
Køb her
S/M
Varenr: 034118 GRØN
Før DKK 650,00
DKK 455,00
Spar DKK 195,00
Køb her
M/L

Køb Sissel Edelbo hos FashionDeluxe.dk


Bag Sissel Edelbo står to passionerede kvinder, nemlig Jeanne Sissel Thomsen og Christina Edelbo Petersen. Siden 2004 har de rejst til Indien for at håndplukke sarier til deres bæredygtige brand. Denne udvælgelse er helt enestående, og de gør en stor indsats for at vælge de allersmukkeste mønstre, farver og kvaliteter. Med et mix af print med et enkelt nordisk snit har Sissel Edelbo skabt et bæredygtigt brand, hvor hver enkelt style er unik. Alle styles er lavet af rensede genanvendte sarier, og der er lagt kærlighed i hver eneste stykke beklædning. Samtidig er de syet af genanvendte silkesarier fra Indien, hvorfor der vil kunne forventes mindre brugstegn, som dækker over mindre (ubetydelige) pletter og slitage på stoffet. Dette betragtes derfor ikke som en reklamation.

Her på siden finder du smukke kimonoer, bluser og toppe i de mest fantastiske farver og snit, der egner sig til både hverdag og fest alt efter, hvordan du kombinerer det med andet tøj og accessories. Med tøj fra Sissel Edelbo er der ingen tvivl om, at du vil føle dig helt speciel, og klikker du eksempelvis en kimono hjem, så kan du tilsætte både et par slidte jeans og nogle sneakers, eller du kan bruge den som en kjole med et par stiletter. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvordan du vil bære din Sissel Edelbo-style. Køb i dag og få leveret på kun 1-2 hverdage – vi sender dine varer afsted helt gratis.

KØB MODETØJ ONLINE

FashionDeluxe.dk sælger modetøj online fra danske og internationale mode brands. Vi sætter den modebevidste kvinde og mand i fokus med vores brede udvalg  af eksklusivt tøj til enhver lejlighed. Køb modetøj til kvinder fra Mads Nørgaard, Stella Nova, By Malene Birger, InWear, Custommade, Boss Orange, Stine Goya, Mos Mosh, Munthe, Gustav, Rosemunde, Day Birger et Mikkelsen, Plus Fine, Diesel, Philippe Model, Tiger of Sweden, Day ét, Part Two, Baum Und Pferdgarten, Amust Accessories, Beck Söndergaard, Pernille Corydon, Stina A, Nome og mange flere. Vores udvalg til kvinder spænder bredt fra Kjoler, Toppe, Strik, T-Shirts, Jeans m.m. til lækre Accessories som Tasker, Smykker, Punge, Tørkæder m.m. Vi tager løbende nye og spændende brands ind i shoppen. Vi deltager i utallige messer hvert eneste år og henter inspiration fra både ind- og udlandet, så du er helt sikker på at finde den nyeste mode i shoppen. Køb modetøj til mænd fra Matinique, Tiger of Sweden, Hilfiger Denim, Morris, Bruun & Stengade, Peak Performance, Hugo Boss, Knowledge Cotton og mange flere. Vores udvalg til mænd består primært af Jakker, Bukser, Strik, T-Shirts, Skjorter Bluser, Cardigans, Jeans m.m.

FashionDeluxe  |  Ørbækvej 75  |  DK-5220 Odense SØ  |  +45 65 90 45 89  |  info@fashiondeluxe.dk  |  Powered by Accumolo