Et nyt Tiger of Sweden

I 1990erne blev Tiger relanceret og blev til Tiger of Sweden. Det startede med en ny produktion af jakkesæt og habitter, som blev kendt verden over. Tiger of Sweden er kendt for de klassiske snit, fantastiske materialer og tidløse designs.

Det oprindeligt svenske mærke, blev op gennem 90’erne mere og mere til det fantastiske modehus vi kender i dag. Med en høj kvalitet og et tjekket design, appellerer Tiger of Sweden sig til unge, trendy mænd, med sans for kvalitet, som ikke er villige til at gå på kompromis, - hverken med looket, kvaliteten eller følelsen af at være iført det bedste af det bedste.

Et mærke uden kompromiser

Den urbane mand kan ses sig selv i alle de lækre styles fra Tiger of Sweden. Med Tiger of Sweden har du muligheden for at udtrykke din personlige stil, uden at gå på kompromis.  Kollektionerne fra Tiger of Sweden indeholder alt fra sko, bukser, klassiske skjorter, sæsonens hotteste t-shirts og massere af accessories, som gør det muligt for den kvalitetsbevidste mand altid at føle sig godt tilpas og tjekket.

Kollektionerne fra Tiger of Sweden føres over alt i Europa og i Canada, og er blevet et fashion brand der er på alles læber. Er du med på moden, kan du derfor ikke komme uden om Tiger of Sweden!

Tiger of Sweden hver gang og hver dag!

Leder du efter et nyt jakkesæt, så finder du det her hos Fashiondeluxe.dk. Fashiondeluxe.dk fører nemlig alle de lækre suits fra Tiger of Sweden, som sikrer dig den perfekte pasform, den bedste kvalitet og et stilrent look.

Med jakker, blazere og overtøj fra Tiger of Sweden, kan du fuldende dit look, som sikrer dig, at du ser tjekket ud, hver gang du går ud ad døren. Fuldend dit look og ifør dig den bedste kvalitet og find de fedeste items fra det verdenskendte fashion brand, Tiger of Sweden.