Køb Tommy Jeans til kvinder online på FashionDeluxe.dk

Den Amerikanske modeskaber Thomas Jacob er født i 1951. I en tidlig alder vidste han, at han ønskede at gøre karriere inden for modebranchen. Hans første store gennembrud kom i 1984, da han mødte mode iværksætteren Mohan Murjani, der investerede i unge designere.
I 1992 udsendte han sin første herrekollektion, som hurtig voksede sig til succes. Sidenhen er der udvidet til damemode, sengetøj og badeprodukter. Hvilket har gjort Tommy Hilfiger til et af verdens største livsstilsmærker.

Tidløst og sporty look


Brandet er kendt for deres tidløse og sporty look, udført i det velkendte og komfortable bløde denim. Mærket kendetegnes ved det lille velkendte røde og hvide flag som variere i forskellige størrelser. De røde, hvide og blå farver går også rigtig meget igen, samt de klassiske striber.
Vi har på FashionDeluxe.dk et stort udvalg i Tommy Jeans modetøj, både skirts, t-shirt, jeans og jakker. Så er du til afslappet og stilrent design, er Tommy Jeans et rigtig godt bud.
Det internationale mærke producerer tøj af solide materialer og sikre du får noget tøj som kan bruges igen og igen. Tommy Jeans henvender sig både til den smarte unge pige men også til den klassiske modne kvinde, som ønsker kvalitet.

Hurtig levering


Så ønsker du moderne og tidløs design som du kan mixe med resten af din garderobe, kan du tage et kig på vores lækre varer - du finder inspiration både her på webshoppen men også i vores flotte butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.
Vi har tøj i forskellige prisklasser, men til fornuftige penge, så der er noget til alle.
Har du spørgsmål så sidder vi klar til at hjælpe dig. Husk vi har gratis fragt ved køb over 299 kr - bestiller du inden kl. 14 sender vi varerne samme dag. Vores service er høj, da vi ønsker vores kunder skal være fuldt ud tilfredse.