Udsalg

Her kan du se aktuelle tilbud og kampagnevarer. Vi har altid masser af lækre styles på tilbud. Strik, t-shirt, jeans, bukser, skjorter og meget mere hvor du kan spare helt op til 70%.

Husk at du også har 14 dages fuld returret på alle nedsatte varer.
Brands
Farve
Pris
Størrelse
butikfrederik.dk gør vi det nemt for dig, derfor har vi samlet alle vores tilbudsvarer under punktet "udsalg" i vores menu. Hos os finder du altid de bedste tilbud, og vi kører løbende med super skarpe priser på populære styles.
Vi opdatere løbende vores webshop med nye tilbud, derfor anbefaler vi at du holder øje med denne side, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, hvor du vil blive opdateret på blandt andet tilbud, nyheder og begivenheder.

De styles som er på tilbud, er ofte kun tilgængelige i et begrænset antal, derfor skal du være hurtig! Det er ikke sjovt at gå glip af en cool skjorte eller et par fede bukser til en god pris.
Når du handler online på butikfrederik, så slipper du ganske enkelt for alt besværet med trængsel og lange køer, i stedet kan du i ro og mag shoppe alle de bedste tilbud, lige her. Du kan endda med vores smarte filtreringssystem på siden, feks søge efter pris, style, brand, størrelse og farve.
Så tøv ikke, gå på opdagelse i alt vores eksklusive tøj på udsalg, det er ren slaraffenland.

Når du handler på butikfrederik.dk, så shopper du altid med en lang række fordele: Fri fragt og retur*, Hurtig levering 1-2 dage også har du mulighed for at bytte i vores butikker