Mos Mosh Shorts

Mærket Mos Mosh er sofistikeret og moderne jeans og bukser, altid med komfortabel pasform. Mos Mosh er trendsætter for high end fashion, samt innovative designs.
Selvom det primært er lange bukser de giver sig i kast med, har de også lavet nogle super fede shorts. De er billige, og vi levere gratis. Så køb dit næste par nu.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Mos Mosh shorts

Leder du efter de perfekte shorts til sommerferien? Shop løs blandt de ekslusive brands i vores store udvalg.
Mos Mosh shorts er et musthave I garderoben, de designer både lange og korte shorts, i mange forskellige fede farver. Så der er noget til alle.
Mos Mosh er et brand som er kendt for deres høje kvalitet og lækre tidsløse designs som kan bruges sæson efter sæson. De sætter fokus på deres bæredygtige tilgang til mode, de bruger kun de bedste materialer og arbejder tæt samen med deres producenter for at sikre, at deres produkter er fremstillet på en ansvarlig måde.

Shorts til alle


Hos FashionDeluxe kan du vælge mellem alverdens lækre materialer, som er afgørende for at opnå den rette komfort og pasform, du leder efter. Det kan være du er til fleksible shorts eller shorts i et bestemt tekstil, eller bare mangler et par basis shorts til stranden. Så kan du her hos FashionDeluxe finde de shorts som du går og drømmer om

Slut med kompromiser!


Mos Mosh har en mission om at være de bedste. Både når det kommer til materiale, pasform, detaljer, design og kvalitet. Derfor leverer de kun produkter som de er 100 procent sikre på, at du er tilfreds med. De har studeret og designet, for at kunne levere items, hvor du, som forbruger, kan mærke, at de er kendt for passion - og ikke for kompromis.
Slut med trælse syninger, forkert pasform, materialer som smitter af og hurtigt bliver slidte. Med Mos Mosh får du kun det bedste!

Når Mos Mosh designer nye kollektioner har de tre vigtige fokusområder i deres styles. De tre elementer som der altid bliver taget højde for er: design, pasform og til sidst et twist. Det er vigtigt for Mos Mosh at skabe unikke styles, hvor man tydeligt kan se deres DNA, og dette gør de helt uden at gå på kompromis.

Siden 2010 har Mos Mosh udvidet deres kollektioner, og designer nu ikke kun de perfekte bukser og jeans, men også lækre nederdele, shorts, bluser og meget mere. Match f.eks dine nye yndlings jeans med Mos Mosh’s lækre og lette sommerjakker, rå blazere eller fantastiske læderjakker

Størrelse og service hos FashionDeluxe


Husk altid at tjekke størrelseguiden, før du køber Mos Mosh shorts online hos os. Det er vigtigt at tjekke målene, så du er sikker på, at du får bestilt den helt rigtige størrelse hjem i første hug. Det er muligt at klikke ind på de forskellige slags modeller, så du kan se flere billeder af shortsene, løse omkring materialerne og finde størrelseguiden. Dette vil give dig en god mulighed for at tjekke alle de forskellige designs ud, så du finder de helt rigtige bukser.