Nué Notes

I 2007 skabte de to ejere bag multibrand-butikken nué mærket, nué notes. Det startede som en lille eksklusiv læder kollektion, men som mærkets popularitet voksede, udviklede kollektionen sig til at være bred vifte af fine styles og accessories. I dag arbejder designeren, Anne-Dorthe, med fine kvaliteter af silke, bomuld, læder og uld for at kreerer den perfekte hverdagsgarderobe. Ambitionen er at kunne klæde alle typer af kvinder på, alt i mens personlighed og individualisme giver tøjet dets livs

Nué Notes | Find din feminine side

Kvinden bag Nué Notes er Anne Dorthe Larsen, som er kreativ chef og ejer af Nué Group - firmaet blev stiftet i 2007 og tog hurtigt fart i modeverdenen. Nué Notes startede oprindeligt med et lille firma der fremstillede luksuriøse styles i læder til kvinder, men jo mere eftertragtet  produktet blev, er sortimentet udvidet til også at indeholde accessories i læder, samt jakker, kjoler og naturlige materialer som bomuld, uld og silke.
Det inspirerende brand er hurtigt blevet mange kvinders favorit i deres garderobe, da det er nemt at style sin egen personlige og individuelle stil med de mange moderne styles.

Klassisk og feminint modetøj


Brandet henvender sig til den klassiske og feminine kvinde, der gerne vil tilføje sin egen stil på kryds og tværs af de lækre materialer og prints, hvor der samtidig er lagt vægt på god håndværk.
På FashionDeluxe.dk har vi mange fine styles fra Nué Notes kollektioner, hvor både kjoler og bluser prydes af kvalitets materialer med blomster, striber og mange smukke farver.
Kvinden der gerne vil forkæle sig selv og turde at skille sig ud i lækre styles, gør det rigtige valg ved at klæde sig i Núe Notes. Husk vi også har mange andre brands du kan mixe med som Ravn, Basic Apparel, Stine Goya, InWear, Mos Mosh, Neo Noir og Munthe.

Hurtig levering


Handler du online har vi altid gratis fragt på køb på over 299 kr. og 14 dages returret på alle varer. Bestiller du samme dag inden kl. 14.00 sender vi varerne samme dag, så du kan være sikker på at have dine varer dagen efter. Vi har gratis returfragt på varer til fuld pris.
Du er velkommen til at besøge os både på FashionDeluxe.dk, og i vores flotte fysiske butikker, hvor vores personale står klar til at vejlede i de nyeste trend og styles.