Hestra

Hestra har i rigtig mange år produceret handsker og luffer i en fantastisk kvalitet. Deres produkter findes i et utal af farver og designs, som hvert eneste år er utrolig populære, når den kolde tid nærmer sig.    Du finder også skind luffer og handsker i flere farver. Køb dine handsker online på FashionDeluxe.dk
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Hestra

Hestras historie begynder i 1930’erne, Martin Magnusson flyttede med hans kone og børn til den lille landsby Hestra, som var kendt for sine skove, sin friske luft. Her fik han hurtigt en ide, han begyndte i foråret 1936 at fremstille handsker til de hårdtarbejdende skovarbejder. Hanskerne fik selvfølgelig navnet Hestra, der blev samme år bygget en skibakke på Isaberg ved Hestra, her udvidede han sortimentet med handsker til skiløbere, som ligeledes havde brug for kraftige og solide handsker. Rygterne om handskerne begyndte hurtigt at sprede sig også uden for lokalsamfundet. Hurtig voksede firmaet sig stort og solgte nu handsker til flere lande.

I dag er Hestra et af verdens førende internationale handskemærker til skiløb, friluftsliv og er sidenhen også blevet kvalitets modehandsker, både til kvinder og mænd.
Hovedekontoret ligger den dag idag stadigvæk i Hestra, hvor nye handsker designes og udvikles i samarbjede med nogle af verdens bedste professionelle skiløbere og eventyrere. Handskerne fremstilles på egen fabrikker, hvor alle materialer og skind bliver købt af Hestra selv.
Nogle af modellerne er stadig håndlavede og i meget høj kvalitet. Handskerne er for alle mænd, der ønsker tørre og varme hænder, og handsker der holder år efter år. På FashionDeluxe.dk finder du et fint udvalg i Hestra kvalitets handsker, der er både forskellige modeller samt flotte farver.

Bestil i dag inden kl 14. Og du har dine varer næste hverdag, altid gratis fragt ved køb over 299 kr - og skulle du fortryde købet har du 14 dages returret, og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Vi har ligeledes et stort udvalg af andre kendte brands, lad dig inspirere i vores mode univers.
Vi sætter stor pris på god kunderservice og er altid klar til at hjælpe, så kontakt os endelig online eller i butikkerne, hvis du måtte have spørgsmål.