Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Hjælp til FashionDeluxe

Købsvilkår

Priser


Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Alle kontrakter indgås på Dansk.


Annullering af ordre


Ønsker du at annullere en ordre skal det gøre senest 1 time efter bestilling og pr. telefon - ellers er det umuligt for os at stoppe ordren da vi prioriterer hurtig levering og plukker og pakker ordrerne lige så snart de kommer ind i systemet.

Reklamationsret


Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt på FashionDeluxe.dk.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden ombyttes, eller repareres denne vederlagsfrit af FashionDeluxe eller leverandøren. Hvis varen ikke kan repareres krediteres denne efter accept fra leverandøren.

Skade på varen som skyldes dårlig vedligeholdelse er ikke dækket af reklamationsretten. Det er producenten af varen der afgør om varen er reklamationsberettiget.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

For mere info kontakt kundeservice på tlf. +45 6590 4589 eller info@fashiondeluxe.dk


14 dages fuld returret - også på udsalgsvarer


Vi overholder forbrugeraftaleloven og giver selvfølgelig 14 dages fuld returret på alle varer der er købt hos FashionDeluxe.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortryder du købet indenfor 14 dage tilbagebetales hele købesummen.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Købet kan også fortrydes ved at nægte modtagelse af varen. Vær opmærksom på, at vi i den forbindelse opkræver et returfragtgebyr på kr. 45,00, som bliver pålagt dig.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved køb af sko, støvler m.m, er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Vi har gjort alt for at gøre det så nemt for dig som muligt at returnere de varer, du har bestilt.

Udfyld retursedlen der følger med din pakke, og som skal sendes sammen med de varer, du ønsker at returnere.
Anvend den vedlagte returlabel, der sættes uden på pakken. Mærkaten viser, at modtager betaler portoen.
Bring pakken tilbage til den nærmeste GLS Pakkeshop.
Hvis du modtager din pakke på en firma adresse, skal pakken stadig afleveres til den nærmeste pakke shop.
Tilbagebetaling: Når du benytter den vedlagte portolabel, som er forudbetalt, vil returfragten på 45,00 DKK automatisk blive trukket fra din refundering hvis du kun sender en nedsat vare retur ellers er det gratis.

FashionDeluxe returnerer beløbet inden 14 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.