New Balance

New Balance blev skabt for mere end 100 år siden. De er primært kendt for deres løbesko men de senere år er deres modesko blevet ekstremt populære. Deres design og gode komfort gør deres sko uundværlige og de kan matches til både jeans, skind, kjoler og meget mere. Køb dine nye New Balance sneakers til kvinder på FashionDeluxe.dk og få fri fragt og retur*.  
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

New Balance Sneakers | Køb New Balance online

New Balance er en af de største sports fabrikanter på verdensplan, med over 100 år i den omspændende branche. De har gennem tiderne produceret både tøj, løbesko og de ikoniske sneakers vi kender. New Balance er et kendt navn og brand, som kun vokser i popularitet. New Balance blev grundlagt som New Balance Arch Support Company allerede i 196 af William J. Riley. En irsk indvandrer, som boede i Boston. Det siges at Riley blev inspireret til at producere sine sine første buestøtter til sko en slags sål, efter at have set små kyllinger løbe rundt i haven. Han var simpelthen fascineret af deres måde at holde balancen på deres små trekantede fødder. I 1927 hyrede Riley en sælger med navnet Arthur Hall, han blev partner i selskabet i 1934. I 1956 solgte man virksomheden til Halls datter Eleanor og hendes mand.


Starten på noget stort


Man startede med at producere buestøtter til sko. De blev hurtigt populære blandt atleter. Som tiden gik begyndte atleterne at henvende sig til brandet og bedte om skræddersyede sneakers. Dette blev startskuddet til at producere den første sneakers, Trackster. Trackster blev udgivet i 1961, som den første løbesko med en tilpasset sål. De begyndte at producere løbeskoen Trackster med forskellige bredder og såler, så de kunne imødekomme alle typer atleter. Trackster-skoen blev hurtigt taget i brug som langrendssko blandt de lokale skoler og gymnasier i Boston. Trackster - Skoen blev en succes. New Balance forblev egentlig en mindre hobbyvirksomhed og salget gik langsomt. På dagen hvor der blev afholdt boston Marathon i 1972, blev virksomheden solgt til den nuværende formand Jim Davis. Davis styrede brandtet til at blive en af de største sneaker-producenter i verden. Jim fortsatte i starten af overtagelsen med at køre virksomheden videre som et hobbyprojekt. Men i slutningen af 80’erne blev brandtet populært i USA. Den øgede efterspørgsel gjorde at New Balance måtte producere flere sneakers med forskellige pasformer. Her begyndte producere ske med forskellige numre i navnet, som afgjorde hvilken type sko det var, og om den var bygget til hastighed eller stabilitet. I 1976 lancerede man den første New Balance med det ikoniske “N” logo på siden. Skoen hedder New Balance 320. Salget af 320 eksploderede, da skoen blev kendt som den første løbesko på markedet i magasinet “Runners World”. Dette var gennembruddet til det globale marked. I 1988 udgav  New Balance deres måske mest berømte sko 574. Den startede med at være en eftertragtet løbesko med en komfort og stabilitet. Men den blev hurtigt en populær sneaker udenfor løbebanen også. Den næst populære sko kom på markedet i 2001 og hedder 991. Den blev særlig populær da Steve Jobs brugte den ikoniske sko til særlige offentlige begivenheder.

I dag er New Balance et internationalt succes brand i både mode- og tøjbranchen. Virksomheden ledes i dag stadig at Davis. New Balance fremstiller i dag både tøj, løbesko og sneakers til mænd, kvinder og børn. De har gennem tiderne specialiseret sig i tøj og produkter til flere sportsgrene som f.eks. fodbold, cricket, basketball og cykling. De har ligeledes lanceret en skater-kollektion i samarbejde med den professionelle skater Jamie Thomas, New Balance er en kendt og omspændende virksomhed. De laver ofte samarbejde med andre store betydningsfulde brands. Det har givet en bredere målgruppe og et yngre segment.


New Balance gennem tiderne


Du kender helt sikkert det velkendte N logo fra New Balance - De har længe været elsket for deres exceptionelle sportsfodtøj til både kvinder og mænd. I nyere tid er deres modeller blevet ekstremt populære i modebranchen da giver et cool og sporty look til jeans, kjoler og nederdele.


New Balance til den kvinde du er


Sæson efter sæson udkommer der flere nye og flotte farver fra det populære brand. New Balance er super aktuelle og sælges til alle lejligheder og begivenheder. Du får altid lækker kvalitet og pasform med et par smarte sneakers fra New Balance. Hos fashiondeluxe.dk lægger vi stor vægt på at der er et par sko til alle uanset smag og alder. Om du er til et par hvide stilrene sneaks, eller til et par med knald på farverne, så finder du altid inspiration hos fashiondeluxe.dk Vi har et hav af forskellige typer og farver til enhver smag og stil. En ting er sikkert, du får en sneaker med komfort og pasformen helt i top. Det er det sikreste valg til hverdags outfittet f.eks. til et par klassiske jeans. Til sommer kan du med fordel bruge dine sneakers til en fin sommerkjole. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Du kan få optimalt ud af et par sneakers fra New Balance.
I dag er New Balance et af de førende brands blandt skotøj til kvinder og mænd.  De er kendt for deres høje kvalitet og flotte farvekombinationer. Med deres modeller undgår du trætte fødder på en lang og krævende arbejdsdag, samtidig med at du er tilføjet skønne farver og smukt design. Blandt alle de farverige eller neutrale sko finder du størrelser fra 36 - 41.


New Balance hos FashionDeluxe.dk


Hos FashionDeluxe.dk har vi altid de nyeste modeller fra New Balance uanset om du handler Online eller i en af vores fysiske butikker i Odense.  Hvis du køber online får du hurtig levering på 1-2 dage og fri fragt over 299kr.  Passer størrelsen ikke eller var modellen ikke lige dig, kan du sende gratis retur med vores vedlagte returlabel. Er New Balance ikke lige din stil, kan du se vores andre sko her. Husk at vores kundeservice altid sidder til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf: +45 6590 4589 alle hverdage fra 10 - 16. Du kan også altid sende en mail til os på info@fashiondeluxe.dk, så svarer vi tilbage så hurtigt vi kan. Husk også at tilmelde dig til vores nyhedsbrev, så du kan følge med i når der lander nyheder fra blandt andet New Balance!