Tommy Jeans til mænd

Modetøj til mænd fra Tommy Jeans. Tommy Hilfiger er et at af verdens førende designer brands, og er ankerkendt på internationalt plan, når det kommer til et brand, der rummer fede styles og klassisk mode, - altid med et lille twist!

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

En del af Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 og bygger på en idé om at levere et eksklusivt design, høj kvalitet og value for money til kunder verden over.  – Og samme grundtanke blev overført til Tommy Jeans.

Det inkorporerede mærke, Tommy Jeans, er et sidebrand til Tommy Hilfiger fashionbrand. Med Tommy Jeans får du lækre styles med et cool og laidback look. Med lækre styles i denim og fokus på active wear, giver Tommy Jeans dig stil hele dagen igennem.

De samme designere som skaber nogle af de mest ankerkendte styles til Tommy Hilfiger, designer også tøjet til Tommy Jeans’s kollektioner.
Du er derfor altid sikret den bedste kvalitet og det fedeste design.

Active wear med stil og komfort


Med Tommy Jeans får du masser af kvalitet til en meget fornuftig pris. Mangler du lækre styles til din aktive livsstil, så giver Tommy Jeans dig noget af de bedste active wear på markedet.


Når du køber shorts fra Tommy Jeans får du både det fantastisk design, den højeste kvalitet og den bedste komfort. De mange forskellige designs finder du her på siden hos Fashiondeluxe.

Psst…! Match dine shorts fra Tommy Jeans med nogle af de fede t-shirts fra samme mærke. På den måde opnår du et fuldkomment look, som emmer af stilbevidsthed og klasse.

Et af verdens bedste brands


Tommy Hilfiger og Tommy Jeans har butikker i mere end 115 lande verden over. Med mere end 1600 butikker rundt i verden, er Tommy Hilfiger og Tommy Jeans et af de mest kendte og anerkendte mærker. Derfor finder du også nogle af de bedste styles netop hos Tommy Jeans.

Fuldend dit look


Match dine nye bukser med de lækre striktrøjer fra Tommy Jeans. Med en strik får du et cool og afslappet look, som du både kan bruge på arbejde og i din fritid. Til de kølige sommeraftener kan du også toppe dit outfit af med en cool strik fra Hilfiger. Prøv også at mixe din jakke med en striktrøje fra Tommy Jeans og gå efteråret i møde iført de lækreste styles.

Med skjorter fra Tommy Jeans opnår du det ultimative look. Du får kvalitet, komfort og stil på én gang. Derfor er Tommy Jeans med til at give dig den bedste mulighed for at være dig selv og vise din personlige stil frem.


Køb dit næste fashionitem gennem Fashiondeluxe.dk! Vi sikrer dig altid gratis og hurtig levering, samt 14 dages fuld returret.