Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Diesel

12
Diesel er kendt for at tage chancer og bruge utraditionelle ideer på sine produkter - primært Jeans, sko og andet tilbehør. Diesel startede som et brand, der lavede dyr fashion, men Diesel er i dag blevet en del af ungdomskulturen i hele verden. Diesel er førende indenfor banebrydende nye stilarter, tekstiler, produktionsmetoder og kvalitetskontrol der garantere et fremragende produkt.

Køb Diesel hos Fashion Deluxe

Diesel blev stiftet tilbage i 1978 af italienske Renzo Rosso, og brandet har rødder i det nordlige italien. I 1989 blev den første kollektion til kvinder lanceret, og brandet har siden taget modebranchen med storm. Hos diesel var visionen dengang, at få det kedelige slidte arbejdstøj til at blive mere luksuriøs. Diesel blev kendt som det nye brand, der markedsførte sig på utraditionel vis. Diesel formåede at skabe blikfang, de var nemlig ikke bange for at anvende både ironi og oprør mod normer i deres markedsføring. Det skabte i den grad opmærksomhed, og fik omtale i arbejdernes tid. I 1995 oprettede Diesel som nogen af de første i verden, en online webshop til salg af deres produkter. Diesel findes i alle storbyer verden over, og kan købes i både stormagasiner og hos franchisetagere. Diesel slog for alvor igennem, i 90'erne og 00'erne, takket være deres nye måde at tænke tøj på. Dengang var deres lavtaljede jeans et musthave for alle unge piger i 15 - 25 års alderen. De stormede frem, til trods for deres priser dengang, var højere end konkurrenternes. Diesel ville tage det velkendte arbejdstøj til et nyt level. Denim jeans var oprindeligt tiltænkt de hårdtarbejdende minearbejdere, på baggrund af den gode holdbarhed og slidstyrke denim har. Derfor ville Diesel tage denim-jeans til et nyt luksuriøs level. Cowboy-bukser og jeans skulle senere vise sig at blive hver mands eje, og et musthave for alles garderobe. Derfor blev Diesel velkendte for, deres måde at give nyt liv til arbejdstøj, og skabe sofistikeret tøj til både mænd og kvinder. Jeans går så langt tilbage, at man ikke snakkede om mode dengang, som den mode i kender i dag. Diesel er en af de gamle spillere i denim-gamet, og har været med siden begyndelsen. Denim kan dateres helt tilbage til 1700-tallet og der et meget ærligt materiale at lave tekstiler af. Senere i 60'erne og 70'erne begyndte de cowboybukser vi kender i dag at blive til. Cowboybukser begyndte at blive ret populære blandt unge og hippier. Først efter 70'erne begyndte cowboybukserne, at være som dem vi kender dem i dag. Denim bukser begyndte for alvor at blive hver mands eje, uanset hvilken arbejderklasse man tilhørte. Det begyndte at blive en favorit i alle garderober og man begyndte at bruge cowboybukser til både hverdag og festlige begivenheder. Stifter Renzo Rosso har siden begyndelsen i 1978 satset på det internationale marked. Han tilførte Dieseljeans et ungdommeligt og smart pust, så de henvendte sig til flere forskellige målgrupper. På nuværende tidspunkt lancerer Diesel både parfume, smykker og tøj. Renzo Rosso har gennem tiden skabt en unik niche inden for modebranchen. Han har om nogen både turde satse og tage chancer, hvilket har spillet en stor rolle, for der hvor Diesel er i dag.

Populære Bukser

På det danske marked er Diesel stadig meget populært og sælges stadig i stor stil. Diesel er en sikker vinder, de er mestre i at være nytænkende og nyskabende i deres design. Diesel formår år efter år at forudse moden, og skaber derudfra nye trendy designs. Deres kreative og nytænkende filosofi, gør dem i stand til at fastholde deres position på markedet verden over. Især deres jeans er blevet populære, da de har et enormt sortiment til både mænd og kvinder i alle aldersgrupper. Med et par Diesel-bukser får du italiensk design og god kvalitet. Deres lange historie og tid på markedet, gør dem i stand til at udvikle nogle af de bedste og mest slidstærke jeans på markedet.

Diesel - ikke bare bukser

Diesel har gennem tiden lanceret flere forskellige kollektioner og produkter. Diesel er meget mere end bare jeans, bukser og cowboybukser. De har bla. disse produktlinjer:Diesel: Deres jeans, toppe, t-shirts og sko til både mænd og kvinderDiesel Black Gold: Deres klassiske mere luksuriøse brandDiesel Kids: Deres kollektioner til børn i alle aldreDiesel Sunglasses: Designer Solbriller til både mænd og kvinderDiesel Watches: Ure til både mænd og kvinderDiesel Underwear: Deres undertøjskollektioner

Diesel hos Fashion Deluxe

Hos os finder du altid lækre populære bukser til enhver lejlighed. Vi tilbyder bukser i bedste kvalitet og i alle pasformer. Vi tilbyder de klassiske jeans med slim-fit, som sidder tæt og er elegante, og bukser i denim der er mere mom-jeans og med mere løst udtryk. Uanset hvilke bukser du er tilhænger af, så finder du med garanti et par, som både er behagelige og i super god kvalitet. På fashiondeluxe.dk finder du bukser og nederdele fra Diesel i flere farver og længder, så du altid kan finde noget der falder i din smag. For at fuldende dine Diesel Jeans kan du sammensætte jeans med en smart Diesel t-shirt. Husk at vi hos fashiondeluxe.dk altid sidder klar til, at hjælpe dig med den rigtige model og størrelse. Du kan ringe til os man - fre på tlf. +45 6590 4589, eller du kan sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk. Vi tilbyder også 14 dages fri retur* på alle ikke nedsatte varer. Hvis du bestiller i dag, inden kl. 14:00, så sørger vi for at sende din ordre samme dag. Hvis du bestiller en ordre over 299 kr., så opnår du gratis fragt i hele Danmark.

Diesel udsalg

Du kan altid finde spændende udsalgsvare på fashiondeluxe.dk. For at holde med om dine yndlings-jeans fra Diesel kommer på udsalg, er det bedste råd at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, så får du vores nyeste udsalgsvarer og nyeste kollektioner direkte i indbakken før alle andre. Du kan via vores nyhedsbrev holde dig opdateret på de nye varer, som lige er kommet ind af døren og vores konkurrencer og meget mere. I vores nyhedsbrev sender vi desuden tips og tricks til styling, modens nye tendenser og invitationer til eksklusive events i butikken. Du kan også altid på vores hjemmeside holde dig opdateret på udsalgsvarer, vi opdaterer løbende udsalget og du kan tjekke det ud lige her.