Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Superdry2

Superdry er et kendt brand, der kombinerer japansk og amerikansk streetwear med britisk stil. Med en blanding af vintage og moderne designs, er Superdry blevet et populært mærke blandt unge og modebevidste mennesker verden over. Superdry tilbyder et bredt udvalg af tøj og accessories til både mænd og kvinder. Deres signaturstil er kendetegnet ved deres ikoniske grafiske print og farverige detaljer, der skaber en unik og iøjnefaldende stil. Til kvinder tilbyder Superdry alt fra trendy jakker og frakker, til bløde sweatshirts og t-shirts, der er perfekte til en afslappet hverdagsstil. Deres jeans og bukser er også populære, og tilføjer et strejf af coolness til enhver garderobe.

Superdry

Superdry er et britisk brand, der udspringer af "SuperGroup", som har rødder helt tilbage fra 1985. Det var dog først i 2003, at Superdry for første gang så dagens lys i England, og siden har brandet udviklet sig til at være et globalt, demokratisk brand, som ikke definerer deres kunder på alder, men på attitude. Det har altså ikke taget dem mange år at blive et af de førende brands inden for deres stil, og deres vision har fra begyndelsen været at skabe et verdensomspændende livsstilsmærke, at skabe bevidsthed omkring bredden af Superdry-serien, samt at opbygge en stor, tværgående forbindelse til deres kunder. I dag har Superdry formået at skabe international anerkendelse ved bl.a. at blive båret af kendte ikoner som David Beckham og Helena Christensen.

Urban stil

Superdry er indbegrebet af urban, sporty stil kombineret med en helt unik originalitet. Stilen er ofte afslappet, men stadig cool og moderne. Hvad end du står og skal bruge nyt tøj til hverdag eller fest, så finder du et flot udvalg af lækkert kvalitetstøj fra Superdry her hos FashionDeluxe. Tøjet er karakteriseret af kvalitetsstoffer med et autentisk vintagelook, unikke detaljer, håndtegnet grafik og et velsiddende snit i forskellige styles. Dette har utvivlsomt medvirket til at gøre brandet meget populært mange steder rundt omkring i verden. Her på siden finder du et stort udvalg af lækkert tøj fra Superdry, og vi vil næsten garantere, at din garderobe kun bliver mere interessant at dykke ned i, hvis du fylder den op med eksklusivt design herfra. Er du på udkig efter en jakke til den nye sæson, så tjek denne smarte "wind attacker" ud. Her får du en jakke i kvalitetsmaterialer, der som navnet antyder, holder vinden væk fra kroppen, så du kan holde dig varm på de blæsende dage. T-shirts og poloer er Superdrys spidskompetence. De laver et væld af dem, og du finder dem både i klassiske, ensfarvede udgaver, men også med diverse print og tekst. Hos FashionDeluxe glæder vi os til at modtage din ordre! Vi leverer altid fragtfrit, og sender desuden dine varer samme dag, såfremt vi modtager din bestilling inden kl. 14. Dette er en service vi er meget stolte af, og det betyder altså, at du kan tage dit nye Superdry køb i brug inden for få hverdage.