Nyheder til kvinder

På denne side kan du altid hurtig og let blive opdateret med nogle af de skønne nye styles. Vi lægger nye varer på shoppen hver eneste uge fra alle vores skønne mærker. Står du og mangler en kjole, bluse, jakke eller strik er det her du finder varerne fra de nyeste kollektioner.

Kategorier
Brands
Pris
Størrelse
Farve

Køb modetøj online på FashionDeluxe.dk

Når du klikker på fanen “Nyheder” kommer du ind på denne side - Nyheder til kvinder - her finder du alt beklædning og tilbehør som netop er ankommet. Noget af det som du kan finde på denne side er smykker i et hav af forskellige stilarter, smukke jakker eller frakker, stilfulde og festlige kjoler der passer til både hverdag og til fest, elegante bukser, badetøj og fine toppe.

Vi har valgt at samle alle vores nyheder på denne side, så i nemt og hurtigt kan se hvad vi netop har fået ind ad døren. Denne side bliver opdatere med nye varer stort set hver dag, for vi kan slet ikke vente med at præsentere alle de skønne nyheder for jer.
Da siden indeholder ALLE vores nyheder, er der derfor et meget blandet indhold af både stilfulde kjoler, Smukke strik & bluser, smykker i forskellige stilarter, sko i alle afskygninger, flotte jakker og frakker, feminine bukser, og nederdelesom kan bruges både til hverdag og til fest, og meget mere. Hvis du er på udkig efter noget bestemt, kan det måske virke en smule uoverskueligt at finde det på denne side, men fortvivl ej, vi har nemlig et super smart filtreringssystem på alle vores undersider.
Er du eksempelvis er på udkig efter de nyeste kjoler fra Neo Noir i sort i størrelse S, så kan du med fordel bruges vores smart filtreringssystem. Med vores filtreringssystem kan du vælge hvilken kategori du ønsker at finde, hvilket brand, budget, størrelse samt farve, så du kan altid hurtigt og nemt spore dig ind på ét eller flere bestemte styles.


Nyheder fra populære brands


Når man taler om mode, så er det vigtigt at man finder sin helt egen stil, og at man tør gå sine egne veje. Det er selvfølgelig grundlæggende at man både får inspiration og at man kan spotte trends og tendenser, for derefter at gøre det til sin egen stil. Her på FashionDeluxe gør vi en ære i at håndplukke og udvælge de fedeste nyheder i den lækreste kvalitet fra alle dine yndlings brands - kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Du kan være sikker på at moden ændre sig hele tiden, netop derfor opdatere vi vores side hver dag, vi elsker nemlig mode, og vi forsøger hele tiden at være på forkant med de nyeste trends. Gå på opdagelse i vores store udvalg af de nyeste tendenser hver dag, og få inspiration til dine nye must haves og favoritter til din garderobe. Nogle af de mærker som du kan forvente at finde på vores nyhedsside er bl.a.:
Stine Goya, Rabens Saloner, Lollys Laundry, Mos Mosh, Munthe, Baum Und Pferdgarten, Beck Söndergaard, Diesel, Cras, Neo Noir, Continue, Stina A, og mange flere.

Der helt sikkert noget som også vil falde i din smag, eller hvorfor ikke prøve en helt ny stil? Uanset om du leder efter en festlig kjole, eller hverdagstøj til kontoret, så har vi helt sikkert det som du leder efter.
Når det kommer til den nyeste mode, så er det med om at holde sig til, mange af vores populære styles bliver nemlig hurtigt udsolgt, men vi har heldigvis gjort det super nemt for alle modeinteresserede ved at samle alle nyheder her. På vores side preorder side finder du styles som endnu ikke er landet på vores lager, men som du har mulighed for at forudbestille. Ved at forudbestille de kommende styles, sikrer du dig at få fat på de sprit nye populære styles, og vi skriver altid en vejledende dato for hvornår vi forventer at de forskellige styles lander på vores lager.


Føl dig sikker og fashionable på en og samme tid


Som du sikkert kan regne ud, ud fra de ovenstående brands, så forhandler FashionDeluxe ikke blot modetøj, men også smykker, sko og forskellige accessories til kvinder. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret med vores accessories, vi har blandt andet fornyelig tilføjet mundbind som en kategori under accessories, det er nemlig vigtigt for os at vores kunder kan føle sig sikre, godt tilpas og fashionable på en og samme tid. De fine mundbind kommer i mange fine farver og mønstre, så du har rig mulighed for at finde et mundbind som kan være med til at pifte dit outfit op, og samtidig føle dig tryg.
Vi vil dog gøre opmærksom på at disse mundbind er ikke medicinsk udstyr eller et personligt værnemiddel. Alle med brug for medicinsk beskyttelse bør alene anvende disse som et supplement! .


Hold dig opdateret på de nyeste trends og tendenser


Mode er en abstrakt størrelse, og modetendenserne er i konstant udvikling, derfor kan det også være svært at følge med, men frygt ej, det har vi nemlig en løsning på. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så vil du automatisk modtage nyhedsbreve, hvor vi gør dig opmærksom på nye populære styles, trend & tendenser, diverse arrangementer, og fordele/tilbud vi har til dig som medlem.
Hvis du derimod ikke er så meget for at modtage nyhedsbreve på din mail, så kan vi klart anbefale at du hopper ind forbi vores Instagram @butikaffaire, hvor de skønne piger fra vores butik Butik Affáire i Odense City viser en masse fine styles frem. På vores Instagram afholder vi desuden ofte forskellige konkurrencer, eller gør opmærksom på gode tilbud, som du bare ikke må gå glip af.

Glem ikke at du altid shopper med en lang række fordele her på FashionDeluxe.dk - fordelene gælder både på nyheder og pre-orders:

- Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du 10% på dit første køb.
-  Der er fri fragt på ALLE varer når du køber for mere end 399kr - dette gælder også udsalgsvarer.
- Alle ordrer modtaget inden kl. 14 på hverdage, afsendes samme dag.
  (Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse per e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din ordre.)
- 14 dages fuld returret på alle varer - også på udsalgsvarer
- Gratis retur på alle IKKE nedsatte varer og gratis bytte på ALT - Vedlagt returlabel
-  Du kan også bytte/retunere i vores butikker


Sharing is caring


Vi ved hvor svært det kan være at shoppe tøj online, når man ikke kan hverken føle eller prøve tøjet på, inden man køber det. For at hjælpe jer med at komme ud over dette “problem”, har vi som noget nyt tilføjet punktet ‘produktanmeldelse’ under hver enkelt vare, for som sagt - Sharing is caring. I dette punkt kan i nemlig hjælpe hinanden med jeres individuelle oplevelser med de produkter som i har købt. I kan enten give produktet stjerner, eller i kan skrive en lille kommentar - på den måde kan jeres erfaringer hjælpe andre, som overvejer at købe samme produkt. Jeres anmeldelser kan være alt lige fra om produktet er stor/lille i størrelsen eller om der er noget man skal være opmærksom på inden man køber produktet.

Hvis du finder en varer som du har brug for at overveje lidt nærmere inden du køber det, så har du altid mulighed for at tilføje varen til dine favoritter, på den måde kan du hurtigt finde varen igen, og derefter tilføje den til din indkøbskurv. Hvis du har spørgsmål til det nye anmeldelsessystem, en vare eller din ordre, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi håber at i vil tage godt imod det nye tiltag, så vi sammen kan hjælpe hinanden med at shoppe online, mindske fejlkøb og passe på miljøet.

Din mening tæller


Din mening betyder meget for os, derfor vil vi sætte stor prist på hvis du vil gå ind og give os en anmeldelse på Trustpilot. Vi tager alle anmeldelser til os, både godt og skidt, så vi ved hvad der fungere og hvor vi kan optimere oplevelsen for jer kunder. Du er også meget velkommen til at sende os en e-mail, hvis du har ris eller ros, så hører vi meget gerne fra dig!