Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Strik & Bluser til damer

726
Her finder du bluser og strik til kvinder i lækre designs og farver. Vi har altid et stort udvalg fra alle af de største designere og derfor kan du altid finde en bluse eller en striktrøje som passer til dig og din personlighed. Ensfarvet, stribet, mønstret bluser og strik i mange forskellige designs og pasformer er altid en fast del af vores store udvalg af damemode.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >

Striktrøjer

Her finder du vores udvalg af lækre striktrøjer, -pullovers og -cardigans til kvinder i lækre design og farver. Vi har altid et stort udvalg fra alle de største designere, og derfor kan du finde en striktrøje, som passer til dig og din personlighed. Bliv inspireret af vores nøje udvalgte sortiment her på siden, så du kan holde dig varm.

Skønne strik til damer

Ensfarvet, stribet, mønstret, tyk, tynd, farverig eller neutral? Striktrøjer kommer i mange udgaver, og her på siden finder du vores sortiment af striktrøjer til kvinder i mange forskellige design, materialer, farver og pasformer, der er musthaves for alle kvinder. Du går aldrig galt i byen med en lækker og varmende strik, som kan bruges hele året – hvad enten det bare er til en kølig sommeraften eller i vinterhalvåret, hvor det er for koldt til en tynd bluse eller T-shirt. Med striktrøjer vil du altid være lunt klædt på, og du kan holde dig varm på selv de koldeste dage uden at gå på kompromis med æstetikken.

Anerkendte danske og international brands

Hos FashionDeluxe har vi et stort udvalg af striktrøjer fra flere danske og internationale brands, der er kendt for deres varmende kvalitet og ikke mindst materialevalg. Du vil derfor være godt dækket, hvad end du vælger striktrøjer fra O´TAY, Neo Noir, Coster Copenhagen eller nogle af de mange andre brands, der er at finde på vores side. Du finder en bred vifte af striktrøjer fra danske Neo Noir, som er et yderst populært fashionmærke hos damer, og deres strik er ikke nogen undtagelse. Det er et frisk indspark til et mere neutralt outfit, hvor deres mønstrede, stribede og farverige varianter tager dit look til et nyt niveau. Med O’TAY er du derimod garanteret et solidt basic item, der nemt kan indgå i forskellige outfits, og hvor meget er lavet af den lækreste kashmir. Om du skal have en striktrøje ud over sommerkjolen en kold sommeraften, et arbejdslook med en skjorte under, hvor kraven stikker op, eller være derhjemme på sofaen med et par sweatpants, vil du elske deres udvalg.

Den neutrale eller en farverig udgave?

Når det kommer til striktrøjer, kan du med fordel eje forskellige modeller, så du altid har noget at vælge imellem i vinterhalvåret, hvor hver dag nærmest er oplagt strikvejr. Når det kommer til neutrale modeller, er det altid godt at have en hvid, sort, beige eller grå, som du nemt kan tage med under armen og tage på, når det er nødvendigt. Det kan være ud over den farverige sommerkjole, eller hvis du er betænkelig omkring temperaturen. En farverig overdel er til at bemærke og er derfor blikfang ved dit outfit, og her er der uendelige muligheder at vælge imellem. Uanset om du ønsker den mønstrede eller ensfarvede, der kan være orange, blå, grøn, pink og mange andre, vil du elske det udvalg, vi har her på vores webshop.

Strik til enhver anledning

For mange er strik lig med cozy, men du kan sagtens style din striktrøje til enhver anledning, der kræver lidt ekstra varme. Hvis du ønsker at have en strik på på arbejde, kan du bruge den sammen dine suitpants, eller hvis du ønsker et mere preppy look, kan du have en skjorte under, hvor man blot kan se kraven, samt en nederdel og lange støvler. Du vil se smart og professionel ud, samtidig med at du er varm. Derved går du ikke på kompromis med nogle af tingene. Du kan også sagtens tage en strik med til en fest, hvis du er bekymret for temperaturen, hvis du nu skal sidde udenfor. Der kan du vælge en strikcardigan, som du bare kan tage ud over dit egentlige festoutfit. Ellers findes der også mere forskellige udgaver af striktrøjer med bl.a. glimmertråd, pailletter, perler, sten og en masse andre bemærkelsesværdige detaljer, som vil være en festlig og lun beklædning at have med sig. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan en striktrøje kan styles og kombineres med din allerede eksisterende garderobe. Det kan være alt fra en minimalistisk stil til en mere kulørt og festlig præference, så det er bare med give den gas. For den strikkede trøje er meget mere end blot praktisk beklædning.

Køb dine striktrøjer hos FashionDeluxe

For mange kvinder er striktrøjer uundværlige i vinterhalvåret, hvor temperaturerne er lave, hvilket både kan mærkes indenfor og udenfor. Du skal derfor endelig lade dig inspirere af vores udvalg, hvor vi er sikre på, at en af vores mange muligheder – hvad end det er de danske eller internationale brands, de farverige, stribede eller neutrale – vil være noget, du ikke kan leve uden. Har du spørgsmål til vores tøj, brands eller måske noget med vores levering? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Her kan vi kontaktes på mail og telefon, hvor vi hellere end gerne vil stå dig til rådighed, så du får valgt det rette i første omgang. Vi håber meget at høre fra dig, så du kan blive det modeikon, vi ved, du bærer på indeni.