Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Sand3

Det populære modebrand Sand har en usædvanlig sans for pasform og stilarter. Hver kollektion er kendetegnet ved innovative designs, funktionel pasform og smukke tekstiler. En kombination af easy going italiensk livsstil og skandinavisk håndværk og enkelhed. Her på siden finder du vores lækre udvalg af styles fra Sand.

Idéen bag SAND

Det danske modehus, SAND bygger på tre grundsten: Passion, kreativitet og innovation.
Tilbage i 1980’erne blev SAND etableret, og siden er blevet ved med at vokse. I dag er SAND et af de mest anerkendte fashionbrands.

SAND giver dig fantastisk pasform og stil. Kollektionerne bæger præg af SAND’s kendetegn i form af innovative design og fantastiske tekstiler. Kombinationen af en afslappet og ”easy going” livsstil, inspireret af det italienske, samt den danske og skandinaviske enkelhed og gode håndværk, ses tydeligt i alle de tjekkede styles fra SAND.

Det bedste fra alle verdener


Kombinationen af skandinaviske silhuetter, i form af enkle snit, kombineret med sydeuropæisk mode, som vi ofte forbinder med evner som provokativ og sofistikeret, giver os tøj, der er skabt til at matche verdens byboer, deres levemåde, arbejde og liv.

Gennem alle kollektionerne ser man SAND’s filosofi, - en fin balance mellem neo-klassisk og sofistikeret, opvejet med et lille twist og et strejf af noget finurligt og unikt.

SAND er vokset gennem årene og holder sig ikke længere til det danske marked. I dag er SAND repræsenteret i 32 lande og har kunder verden over, som hver dag ifører sig fantastiske styles fra det danske mærke.

Ingen kompromiser

En af grundene til SAND er så værdsat af alle deres kunder, skyldes balancen mellem den høje kvalitet, af de nøje udvalgte stoffer, fantastisk pasform, stilen og de gennemtænkte designs, samt at SAND vægter komforten utroligt højt.
Passionen for de italienske stoffer som SAND benytter sig af, kommer af en stor dedikation til kunst. Dette ses også i SAND’s designs. Alle deres items har smukke silhuetter. Det danske og skandinaviske input ses også tydeligt – rene, enkle og kompromisløse styles!
SAND forklarer det som det bedste fra 2 verdener kombineret – a perfect marriage!

Et brand alle burde eje


De rene og enkle styles, med unikke detaljer passer ind i enhver mands garderobe. De smukke items vil pifte nyt liv i din garderobe og tilføje kant til dit outfit.
Prøv f eks de smukke skjorter fra SAND, som oser af klasse og kvalitet. Eller fuldend dit look med en af de lækre blazere.

Ønsker du en stilet garderobe, hvor du kan vise din personlige stil, så er SAND helt sikkert mærket du skal holde øje med. Med fashionitems fra SAND kan du nemt style dem, så de matcher din personlige stil. Føl dig godt til pas i bukser fra SAND og vis hvem du er!