Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Les Deux

84
Les Deux blev etableret i 2009 i København. Navnet "Les Deux" er filosofien bag et tværkulturelt forhold mellem en politisk flygtning og en forstads dreng. De to fyre bag tøjmærket Les Deux, har et mål om at blive verdens mest meningsfulde brand, for så mange mennesker som muligt, igennem en inspirerende tilgang til det de laver. Deres kollektioner er altid super relevante for tidens tendenser, samtidig med at de har klassiske styles, som kan bruges år efter år.
< 1 2 >
< 1 2 >

Les Deux - Til den moderne mand


Er du til brands der er meningsfyldte og samtidig har et minimalistisk udtryk, så er Les Deux noget for dig.
Brandet har stort fokus på at deres design skal kunne begå sig internationalt. Derfor holder de sig til simple designs i klassiske farver som samtidig følger moden. Les Deux passer både til den veltrimmede businessman og den modebevidste teenager. Alt dette kommer fra tillidsfyldte samarbejdspartnere og sammen kan vi alle lade os inspirere og gøre en forskel.
Les Deux holder sig opdateret på minimalistiske trends for at kunne gøre en forskel for den moderne mand. Så er du en mand der holder sig opdateret på de nyeste trends men samtidig sætter pris på et simpelt design, så er dette lige noget for dig.
Her i Butik Frederik følger vi med i de nyeste trends og tendenser indenfor herretøj og accessories. Vi forhandler de mest populære brands og har altid de nyeste styles både i butikken og her på shoppen. Det betyder at du altid kan finde de nyeste trends og tendenser indenfor skjorter, t-shirts, bluser, jeans, bukser, shorts og hvad du ellers skulle stå og mangle i din garderobe. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 399 kr. og så har du ovenikøbet 14 dages fuld returret, som du enten kan benytte dig af i en af vores butikker eller her på shoppen. Dvs. at du kan shoppe her på shoppen og sende dit køb retur ved at sætte det returlabel, vi sender med i ordren, på pakken hvis du skulle have behov for det.

Simpelt og klassisk


Les Deux følger med på de nye trends men er stadig et brand der holder sig til deres stil – nemlig moderne, tidsløst og samtidig af høj kvalitet. Brandet tilbyder blandt andet hverdagstøj i form af minimalistiske t-shirts, kasketter, jakker, bukser, skjorter osv. Derudover egner de sig også til businessmanden der gerne vil have en lækker skjorte og et par pæne bukser på til hverdag eller andre specielle anledninger. Les Deux tilpasser sig sæsonerne og har altid nogle fede styles om det så er til sommer, hvor der er brug for shorts og t-shirts, eller til vinter hvor en varm hoodie og jakke kan være nødvendig.

Meningsfyldt brand der vil gøre en forskel


Les Deux går ind for velgørenhed og bæredygtighed samtidig med at de har fokus på at vi skal inspirere hinanden til at gøre en forskel i verden. Dette gør de igennem en omfattende bæredygtighedsstrategi som er bygget på tre elementer; ansvarlig styring af forsyningskæder, materiale strategi og design for bevidst forbrug. Derudover bestræber Les Deux sig efter at skabe langsigtede relationer hvor de kan lære af hinanden og vokse i fællesskab.

Shop herretøj og accessories fra Les Deux her


Hos FashionDeluxe går vi meget op i at vores kunder skal have det bedste af det bedste – derfor har vi nøje udvalgt de styles du finder her på siden. Vi er stolte og glade for at have muligheden for at kunne forhandle Les Deux både her i shoppen og ikke mindst i vores butikker. Les Deux vil gerne gøre en forskel i hele verden og vi vil samtidig gøre en forskel for jer ved at være din foretrukne herretøjsbutik.

T-shirts


Les Deux har et super fedt udvalg af t-shirts som både passer til hverdag og fest. Nogen er med stort tryk, nogen med småt og andre er med små detaljer som giver et mere neutralt udtryk, hvilket betyder at der er t-shirts til enhver smag. Derudover er der også t-shirts af forskellige pasformer, så hvis man er til slimfit eller normal pasform, så er der altså noget for alle. Alle deres t-shirts er lavet af 100% bomuld og er af høj kvalitet.

Skjorter


Les Deux laver skjorter der både passer til hverdagsbrug og til fine anledninger – så uanset hvilket behov du har, så kan du altid finde en skjorte der passer til lige præcis det du skal. Vi tilbyder både skjorter som er langærmet, kortærmet, stribet, checkternet eller helt klassisk ensfarvet. Les Deux's skjorter bliver både lavet i regular fit og slimfit – så lige meget hvilket et af de to fits du foretrækker, så er der altså noget til dig.
Skjorterne fra Les Deux har én fællesnævner og det er at de alle er af 100% bomuld, hvilket gør skjorterne utroligt behagelige at have på både med og uden jakke.

Bukser


Ligesom i de andre produktkategorier laver Les Deux også bukser til både hverdag og fest. Deres suit bukser kan både bruges i hverdagen med en t-shirt men også til en mere speciel anledning hvor bukserne kan give et veltrimmet look med en skjorte. Suit bukserne er lavet af 63% polyester, 32% viskose, 5% elastane hvilket gør at de er behagelige at have på i timevis, samtidig med at de har et fedt look.
Les Deux laver også sweat bukser som kan bruges til de mindre stresset dage, hvor komfort er 100% i fokus. Disse sweat bukser er også oplagte at have på én søndag hvor den står på afslapning på sofaen eller andre behagelige stedet. Alle sweat bukserne fra Les Deux er af 100% bomuld.