Björn Borg

Björn Borg er især kendt for sit farverige undertøj, men der produceres også tasker, fodtøj, fritidstøj, svømmetøj og briller.
Deres underbukser er meget kendt blandt yngre mænd og unge, men også lidt ældre er begyndt at bruge dem. Det skyldes, at der er så bredt et udvalg, og så mange forskellige designs. Så køb dit næste par nu.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Björn Borg

Bjørn Borg eller Bjørn Rune Borg som er hans fulde navn blev født i Stockholm den 6. Juni 1956 og voksede op nær Södertälje, han regnes for en af de bedste tennisspillere gennem tiderne.
Bjørn Borg slog igennem som vidunderbarn og spillede allerede som 15 årig Davids Cup for Sverige i 1972. Bjørn Borg har derefter vundet utallige vigtige turnerninger i hele verden, da han sluttede hans karriere havde han vundet intet mindre en 33 Davids Cup turneringer og den rekord har Bjørn Borg stadig.
Bjørn Borg valgte at stoppe sin tenniskarriere i 1983 i en alder af kun 26 år, mens han stadig var i glimrende form. Efter hans afslutning på hans sportskarriere har Bjørn Borg lagt navn til tøj brandet Björn Borg, som primært laver undertøj, men også tasker, sportsudstyr, han har dog idag ikke længere kontrol over disse virksomheder.

Björn Borg er meget kendt for sine boxershorts i forskellige prints, farver og mønstre.
Brandet kendetegnes ved deres kvalitet, pasform og ikke mindst designet, der er ikke overladt noget til tilfældigheder, da der er brugt materialer af det bedste kvalitet.
FashionDeluxe.dk og i vores butikker har vi udvalgt nogle af produkterne fra brandet, så gå på opdagelse og tilføj lidt luksus til dig og dit klædeskab, som du ikke vil fortryde. Vi har også mange andre fede brands, Lacoste, Diesel, Samsøe Samøse, Hugo Boss, Calvin Klein.

Husk vi sender portofrit ved køb over 299 kr. - og dag til dag levering, hvis du bestiller dine varer inden kl 14 på hverdage. Der er gratis returfragt på varer til fuld pris og altid 14 dages returret på alle vores varer. Vi ønsker nemlig at give vores søde kunder den bedste service, du er altid velkommen til at kontakte os, ang. Varer eller spørgsmål omkring din ordre.