Bruun & Stengade

Bruun & Stengade Dansk design, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser er de ultimative nøgleord hos Bruun & Stengade. Firmaet startede tilbage i 2004 og er mest kendt for deres stilrene skjorte i flotte farver. De senere år er de også begyndt at producere strik og bukser.
Størrelse
Farve

Bruun & Stengade

Tilbage i 2004 besluttede de to kammerater Niels Bruun og Peter Stengade sig for at etablere et tøjbrand opkaldt efter deres efternavne. Det hele begyndte med en beskeden kollektion af skjorter med den hensigt, at den selvbevidste herre skulle kunne klæde sig klassisk og elegant, uden at gå på kompromis med komforten. Sidenhen har kollektionen udvidet sig til også at indeholde mange andre produkter, og Bruun & Stengade er i dag et brand, der tilbyder alt, hvad den mode- og kvalitetsbevidste mand står og mangler – både til hverdag og fest. Deres vision er enkel; de stræber nemlig ikke efter at udvikle noget nyt og anderledes, i så fald skulle de nok ikke have kastet sig over tøjbranchen. De stræber til gengæld efter at tilbyde noget bedre end det, der allerede er derude. Og måden de gør det på, er ved at have en afslappet tilgang til erhvervslivet, men samtidig at have internationale mål og visioner.

Klassisk herretøj

Fra Bruun & Stengade finder du klassisk herretøj i lækre kvalitetsmaterialer, som går perfekt til både en dag på kontoret og til familiefødselsdagen. Her på siden finder du poloer i blød bomuld, med en unik pasform der sikrer, at tøjet falder flot og klædeligt. Se fx denne flotte Liam Polo. Selvom de med årene bl.a. har udviklet både poloer og pullovers, så er det stadig deres skjorter, de hæfter sig ved som værende deres gennembrudsprodukt. Derfor finder du hos FashionDeluxe selvfølgelig et stort og bredt udvalg af flotte og komfortable skjorter med et perfekt snit, så du kan være sikker på altid at se præsentabel ud, uanset anledningen. Tjek denne Gabi skjorte ud. Her får du en helt klassisk, hvid skjorte i almindelig pasform og med modern fit. Med en skjorte som denne, går du aldrig galt i byen. Tilsæt et slips eller en butterfly for at din stil bliver noget mere formel, perfekt til en rund fødselsdag eller en konfirmation. Løsner du til gengæld de øverste knapper og sætter et par mørke jeans til, så opnår du et look, der vil passe fint til en dag på kontoret.

Med dette store udvalg af poloer, skjorter og pullovers kan du være sikker på, at du ikke behøver kigge andre steder for at finde klassisk, dansk design i den højeste kvalitet. Du får et stilet udtryk i et tidløst design, og bestiller du i dag inden kl. 12, så leverer vi dine varer i løbet af 1-2 dage – og leveringen er oven i købet gratis!