Calvin Klein

Calvin Klein Underwear til mænd
Størrelse
Farve

Calvin Klein

Calvin Richard Klein, manden bag det hele blev født i 1942 i Bronx-kvarteret i New York. Det var også her han begyndte at studere design på High School Of Art and Design, han blev dog aldrig færdig med uddannelsen, men begyndte i stedet at arbejde for en kappe- og jakkesætfabrik, ligesom han arbejdede for flere andre new yorker-butikker.
I 1968 tog han modeskæbnen i egen hånd og grundlagde modehuset Calvin Klein, sammen med barndomsvennen Barry K. Schwartz, først som sportsbrand til mænd, sidenhen med kvindekollektioner og meget mere
Calvin klein er minimalist og det er han blevet meget kendt for, han designer tøj, som man ikke lægger vanvittigt meget mærke til, han skrabede alle detaljer væk og på den måde kom personen til at bære tøjet og den sunde krop i fokus. Han er endda flere gange kåret som USA’s dygtigste af slagsen

Calvin Klein har da også fuldt med tidens strømninger, men har alligvel fra tid til anden valgt nogle modetendenser fra, for at kunne bibeholde sit rene design.
Modeskaberen har altid holdt fast i sine principper med rene linjer, enkelt design og kvalitets materialer, behagelig pasform og tidsløse styles. Modeskaberen har i den grad haft succes, da pænt og enkelt design altid har haft stor efterspørgsel og altid vil have det.
I tider hvor vi ser mange detaljer på tøjet, vil det være oplagt at mixe med styles fra Calvin Klein, man får samtidig tøj med lang levetid og til fornuftige priser.

Vi sender altid portofrit ved køb over 299 kr. - gratis returfragt på varer til fuld pris og altid 14 dages returret på alle varer. Bestil inden kl. 14 idag, hvis du vil have din pakke den næste hverdag.
Vi har altid de nyeste fedeste styles på FashionDeluxe.dk samt i vores butikker, så gå på udkig og blive inspireret af den aktuelle stil og modetedens.