Knowledge Cotton Apparel

Historien bag det succesrige tøjmærke Knowledge Cotton Apparel startede allerede i 1969, da Jørgen Mørup åbnede en lille tekstilfabrik i byen Herning. Knowledge Cotton er en familie virksomhed med omkring 50 års erfaring inden for design, innovation og ansvarlig produktion.
Fra starten lagde virksomheden med vægt på bæredygtig produktion og i slutningen af 1980’erne
Begyndte Jørgen Mørup at arbejde med økologisk bomuld. I 2008 startede Jørgen Mørup og hans søn Mads Mørup Knowlegde Cotton Apparel, mode til mænd fremstillet af organiske stoffer og holdbare materialer. KCA bruger forskellige fabrikker  som er CO2 neutrale fabrikker, som får deres strøm fra fornybar energi, således at KCA kan blive 100 % CO2 neutral i 2025.

Deres produkter har en fantastisk pasform til mænd, de producere moderigtige, men tidsløse designs, som kan bruges igen og igen. Det danske brand har formået at få deres klare miljørigtige budskab ud til deres kunder, et budskab om at vi skal passe på vores natur ved at bruge genbrugs materialer, så man kan bære et stykke tøj med både stil, attitude og god samvittighed.
Køber du tøj fra KCA vil du som kunde gøre en forskel, du får modetøj til dit klædeskab, som både er moderigtigt, bæredygtigt og økologisk. Målgruppen er bred, da tøjet er moderigtigt, med et twist af tidens hotte detaljer, men hvor det stadig er enkelt og tidsløst.

Vi har et fint udvalg fra Knowlegde Cotton Apparel både her på FashionDeluxe.dk og i vores butikker, du er altid velkommen til at besøge os begge steder og samle inspiration til dit næste køb, vi har også mange andre fede brands at vælge imellem.
Vi sender altid med levering fra dag til dag, hvis du bestiller dine varer inden kl. 14. Ved køb over 299 kr. får du gratis fragt og altid 14 dages returret og gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris.