MJM

MJM er et grossist- og detailfirma grundlagt i 1829. MJM importerer, distribuerer og sælger hatte, caps, huer og tilbehør fra internationale producenter såsom Stetson, Salon og Borsalino, samt vores eget mærke MJM.
Størrelse
Farve

MJM

M.J. Michaelsen blev grundlagt d. 13. juni 1829 og arbejdede med import af tekstiler frem til år 1900. Bygningen lå på Havnegade 51, København, der dengang husede 30 ansatte.  1903 startede samarbejdet med italienske Borsalino og med importen af Borsalino-hatte gik firmaet over til også at være hattegrossist. Efterfølgende efter denne salgssucces, kom andre nye store hattenavne til. Hattefirmaet øgede gradvist salget af hatte og forsatte frem til 1950 med at være i familien Michaelsens eje. I 1950 overgik ejerskabet til Familien Jensen, senere i 1983 blev firmaet opkøbt af Familen Gelfi, på det tidspunkt var der kun 3 ansatte. Fra 2000 tegner Erik Gelfi firmaet, som i dag beskæftiger 14 ansatte med salg af hatte, pelshuer, kasketter og tilbehør til herre og damer, med et marked på mere end 10 lande. Firmaet begyndte at producere damevarer fra 2007.

Næsten alle MJM’s hatte producere i Italien, der bliver brugt de bedste stof- og stråmaterialer fra hele verden. MJM er miljøbevidste og vægter højt at deres produkter er så rene som muligt og økologiske, hvilket også vil blive udvidet i fremtiden. Man kan med god samvittighed købe produkter fra MJM, hvis man ønsker produkter som er lavet af gode rene materialer og hvor designet er tidsløst og originalt. Målgruppen er for alle der ønsker at bære hatte og caps, af ordentlig komfort og kvalitet, som du kan have i mange år.

Vi har samlet et udpluk af brandet MJM, som du finder her på FashionDeluxe.dk eller i vores butikker. Vi har også et stort udvalg af andre kendte brands, du kan gå på opdagelse i. Husk vi sender fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 14 og med gratis fragt hvis du køber for over 299 kr. -og altid 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.