Samsøe Samsøe

Siden start 90’erne har Samsøe Samsøe stået i spidsen for det danske og internationale fashion marked. Med et tidløst design, som henvender sig til den modebevidste, unge mand, har Samsøe Samsøe vundet alle danskeres hjerter, når det kommer til lækre basic items og sæsonens hotteste trends.

Samsøe Samsøe blev stiftet i 1993 af de to brødre, Klaus og Preben Samsøe. Det startede som en lille butik i det indre København, hvor de primært solgte smykker og t-shirts, hovedsagligt til mænd. Samsøe Samsøe blev til det internationale fashion brand, vi kender i dag, da Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen, overtog Samsøe Samsøe i 2000 og satte fokus på trendy og moderigtige styles.


Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Fantastiske kollektioner og basic items

Samsøe Samsøe kombinerer skandinavisk design tradition med unikke snit og den urbane energi, man finder i bylivet. Stadig skal de mange items være funktionelle og være nemme at style, så de matcher din personlige stil.

Hos Fashiondeluxe.dk finder du alt fra Samsøe Samsøes mange basic items, sæsonens trends eller nogle af de mange, lækre outdoor styles.

Samsøe Samsøe er særlig kendt for de mange basic items, som de hver sæson laver i 1 til flere nye farver, med særlige print eller tilføjet et touch fra hovedkollektionernes sæsontrend. Se fx de mange forskellige basic items som t-shirts og skjorter og match dem med sæsonens mest tjekkede styles.

Et stilbevidst og lækkert look

Ønsker du et lækkert og stilet look, hvor både pasform og kvalitet stemmer overens med et moderigtigt look, som matcher din personlige stil? Samsøe Samsøe giver dig muligheden for, at få det hele til fornuftige priser.

Samsøe Samsøe er til dig, hvis du er en stilbevidst mand, med masser af personlighed, som ønsker at være unik og samtidig have en stilsikker garderobe, hvor der både er plads til casual styles, fest og farver, og ikke mindst masser af lækre items, som får det bedste frem i dig.

Kendetegn ved Samsøe Samsøe

Lækre kvalitets materialer, finurlige detaljer og ikoniske silhuetter skaber rammerne for det danske modebrand, Samsøe Samsøe. Find alt fra bukser og overtøj, til accessories, som er med til at understrege din personlige stil og vise verden hvem du er!

Tidløst og funktionelt, sofistikeret og legesygt! Match din stil med Samsøe Samsøe’s lækre styles! Oplev hvordan du nemt kan gå fra hverdag til fest, ved blot at ændre småting på dit outfit.

Med items fra Samsøe Samsøe får du personlig stil og du sikrer dig styles, som du kan bruge om og om igen. Samsøe Samsøe er alt du ønsker fra din garderobe!