Gant

Hos Fashiondeluxe kan du få fat i alle de smukke styles fra GANT. Find dit nye yndlings outfit her på siden og bliv inspireret af de mange unikke items fra det danske fashionbrand.

Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Gant

GANT blev grundlagt i 1949 af Bernard Gantmacher, et internationalt tøjmærke med hovedsæde i Stockholm, Sverige. Virksomheden har formådet at vokse sig stor og i dag forhandles GANT i over 70 lande. Gantmacher kom som jødisk indvandrer fra Ukraine, men i 1914 rejste han til New York, i håb om at få et bedre liv, uden en krone på sig. Han kom til at arbejde på en tekstilfabrik, imens han læste på Colombia University. Han fandt hurtig interesse i at sy, så sammen med hans kone flyttede han til New Haven Connecticut, som dengang var tekstilindustriens mekka. Det var her brandet opstå i 1949, og har siden været overtaget af børnene, men også solgt videre af flere omgange.

I 2006 blev GANT en offentlig virksomhed og er i dag et globalt brand, der har taget verden med storm. GANT et blevet et ikonisk brand, som man ser i form af deres velsyede produkter, som idag også indeholder andet end skjorter, men med et bredt udvalg i herremode og dametøj er også kommet til. Manden der vil forkæle sig selv med lækkert og tidsløst design, er gået helt rigtig i byen ved at investere i GANT, både pasform, kvalitet og detaljer er helt i top. Priserne er også ganske fornuftige, så alle kan være med.

Vil du have lækkert tøj til gode priser, så find os på FashionDeluxe.dk eller i vores butikker, hvor vi hele tiden er med på de nye modetendenser. Vi har mange hotte brands, som du kan style med hinanden, giv dit look din helt egen indviduelle touch. Vi har levering fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl. 14, har du dine varer næste hverdag. Fri levering ved køb over 299 kr. - gratis retur ved køb af varer til fuld pris, altid 14 dages returret.