Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Mos Mosh

122
Mos Mosh er et eksklusivt og stilfuldt tøjmærke, der har taget modeverdenen med storm. Deres kollektioner er designet til kvinder, der ønsker at udstråle selvtillid og elegance i enhver situation. Med fokus på kvalitet og detaljer er Mos Mosh et af de mest eftertragtede tøjmærker på markedet. Mos Mosh tilbyder en bred vifte af produkter, der spænder fra jeans og bukser til kjoler og jakker. Deres jeans er især populære og kendt for deres perfekte pasform og høje kvalitet. Mos Mosh har også en række skjorter og bluser, der er perfekte til både arbejde og fritid.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Mos Mosh | Det startede med denim

I 2010 startede Mos Mosh med at sælge en kollektion af jeans og bukser, hvor pasform og materiale var i centrum. Mos Mosh lavede en kollektion i denim, som opnåede verdenssucces, fordi de skabte de perfekte bukser. Kvinder verden over forelskede sig i den høje kvalitet, i valg af materialer, og den perfekte pasform, som sikrede dem altid at føle sig godt tilpas, mens de så fantastiske ud. Vi er selv helt vilde med de cool detaljer, som man finder på deres styles. Der er næsten altid smart detaljer på enten forlemmerne, baglommerne eller i benene, hvilket gør dem et "must have" i enhver kvindes garderobe.

Mos Mosh jeans går ikke på kompromis!

Mos Mosh har en mission om at være de bedste. Både når det kommer til materiale, pasform, detaljer, design og kvalitet. Derfor leverer de kun produkter som de er 100 % sikre på, at du er tilfreds med. De har studeret og designet, for at kunne levere items, hvor du, som forbruger, kan mærke, at de er kendt for passion - og ikke for kompromis.
Slut med trælse syninger, forkert pasform, materialer som smitter af og hurtigt bliver slidte. Med Mos Mosh får du kun det bedste!
Når Mos Mosh designer nye kollektioner har de tre vigtige fokusområder i deres styles. De tre elementer som der altid bliver taget højde for er: design, pasform og til sidst et twist. Det er vigtigt for Mos Mosh at skabe unikke styles, hvor man tydeligt kan se deres DNA, og dette gør de helt uden at gå på kompromis.

Siden 2010 har Mos Mosh udvidet deres kollektioner, og designer nu ikke kun de perfekte bukser og jeans, men også lækre nederdele, shorts, bluser og meget mere. Match f.eks. dine nye yndlingsjeans med Mos Moshs lækre og lette sommerjakker, rå blazere eller fantastiske læderjakker

Spice garderoben op med en Mos Mosh kjole

Shop unikke og lækre styles fra Mos Mosh. Mos Mosh er et mærke, som taler til kvinder i alle aldersgrupper, hvor deres tøj formår at få det bedste frem i kvindekroppen. Her er det især relevant at fremhæve deres kjoler, som er enkle, rå og elegante. Med simple snit og lækre materialer formår Mos Mosh at skabe kjoler, som vil kunne passe ind i de fleste garderober – og gå til de fleste begivenheder. Det hele handler om hvordan du styler dette must have. Skal der smykker til, et par stiletter og måske en sød taske? Eller sammensætter du dit look af en Mos Mosh kjole, et par læderstøvler, en læderjakke og et par store solbriller? Udtrykket er dit at lege med, Mos Mosh stiller blot deres smukke designs til rådighed.

Hold godt øje med Mos Moshs kjoler, hvis du elsker smukke, sarte prints, men stadig ønsker et råt look, - og selvfølgelig vil ligne en million hver gang! Mos Mosh har formået at skabe designs, som er enhver kvindes must have, og hvor følelsen af kvalitet skinner igennem, når du mærker de nøje udvalgte materialer.
Det er dog ikke kun kjoler og jeans, som Mos Mosh har succes med.

Mos Mosh skjorter

Mos Mosh er med tiden blevet meget kendt for deres lækre skjorter, som findes i mange fine farver. En Mos Mosh skjorte er et must i enhver garderobe, da de fungerer perfekt til en dag på kontoret eller til en festlig aften i byen.

Mos Mosh blazer

Uanset om du er til jakkesæt eller ej, så vil du helt sikkert synes om Mos Mosh blazere. Deres blazere findes nemlig i mange forskellige udtryk. Blandt Mos Mosh blazere findes der blandt andet afslappede blazere til kvinder. En afslappet blazer er helt perfekt til dig, som ikke er så meget til et fuldt ud jakkesæt, men som blot ønsker et roligt og sofistikeret look. Du kan også finde blazere med indsnit i taljen, hvilket giver mere figur, og dermed et klassisk, feminint look. Denne type blazer er til dig, som ønsker en slank pasform, og som føler sig godt tilpas med at vise sine former frem.

Mos Mosh bukser

På trods af at Mos Mosh sælger langt mere end bukser og jeans, så er deres bukser og jeans stadig manges favorit item. Her på FashionDeluxe har vi derfor samlet et kæmpe udvalg af de populære Mos Mosh jeans og bukser. Alle bukser og jeans fra Mos Mosh bære tydeligt præ af det unikke DNA som Mos Mosh har skabt sig, ved at sikre high-end materiale og designmæssigt velsiddende bukser og jeans med en perfekt pasform. Du kan vide sig sikker på at du får bukser eller jeans som har et feminint snit og med rå detaljer, hvilket skaber en perfekt harmoni.

Hos Fashiondeluxe.dk har vi samlet alt det bedste fra Mos Mosh, og derved sikret dig en fuldstændig vidunderlig oplevelse, når du ifører dig din nye fashionitem fra det danske designerbrand. Hvad end du leder efter de perfekte jeans, eller du mangler en ny skjorte, så kan du være sikker på, at du er indhyllet i kvalitet og lækre materialer.

Psst…!

Hold godt øje med Mos Mosh's kjoler, hvis du elsker smukke, sarte prints, men stadig ønsker et råt look, - og selvfølgelig vil ligne en million hver gang! Mos Mosh har formået at skabe designs, som er enhver kvindes musthave, og hvor følelsen af kvalitet skinner igennem, når du mærker de nøje udvalgte materialer.

Mos Mosh udsalg

Verden over vender man sig efter Mos Mosh, fordi de er trendsættere, når det kommer til high-end fashion. De skaber kollektioner som er gennemførte ned til mindste syning, og samtidig er det et brand, der går forrest når det kommer til Social Responsibilities. Hold godt øje med siden her, vi opdaterer den løbende med de nyeste styles.
Her hos FashionDeluxe tilføjer vi løbende varer til vores udsalg, og heriblandt vil der også være produkter fra Mos Mosh. Derudover kan du gøre en god handel til nogle af vores årlige udsalg begivenheder såsom Black Friday, mid season sale, sommerudsalget, vores fødselsdagsudsalg eller en af vores andre gode anledninger til at sætte lækre varer ned i pris. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får oven i hatten 10% på dit næste køb, på alle ikke nedsatte varer ved tilmelding af nyhedsbrev. Vi sender her løbende gode tilbud og udsalg. Vi sender inspiration til styles, når der kommer nye kollektioner og meget mere.