Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Cardigans til damer15

På FashionDeluxe kan du finde den perfekte cardigan til dit outfit. Her finder du forskellige cardigans, f.eks. korte og lange cardigans eller tætsiddende og oversized cardigans. Lige meget hvilken cardigan du falder for, så er den i høj kvalitet og fra et anerkendt mærke.
< 1 >
< 1 >

Cardigans til dine outfits

En cardigan er det perfekte item at have i sit klædeskab, da den både findes i mange farver, pasformer og kvaliteter. Cardigans kan bruges til stort set alle outfits og på alle tider af året, derfor er den også et musthave til både din sommer- og vintergarderobe. Du kan bruge den som en jakke til de køligere sommeraftener, som et ekstra lag om vinteren eller som en overgangsjakke ved forår og efterår. Vil du se, hvordan andre styler deres outfits med en cardigan, kan du se forskellige looks her. Nogle ønsker deres cardigans oversized, andre vil gerne have deres cardigans korte og tætsiddende. Lige meget hvad dine præferencer er, så kan du nemt under hvert produkt finde uddybende beskrivelser af varen, længden og pasformen. Du finder også en størrelsesguide, der gør det muligt for dig at bestille online uden først at prøve din nye cardigan på. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal have, eller hvordan den sidder? Så sender vi dig gerne målene eller vejleder dig, så du er sikker på at få den perfekte cardigan hjem.

Cardigans til al slags brug

Cardigans er det perfekte ekstra lag til dit outfit. En cardigan er som en termostat til dit outfit, du kan nemt tage den af, når det er varmt, lade den stå åben, når det bliver køligere eller lukke den helt uden at skjule outfittet under. For med cardigans i forskellige længder kan du undgå, at din kjoles snit bliver anderledes, at din flotte bluse ikke kan ses, eller at du fryser, fordi du ikke vil ødelægge dit gennemtænkte outfit. Man kan f.eks. nemt tilføje en af de lange strik-cardigans til en kjole uden at ødelægge kjolens snit. Hos FashionDeluxe kan du derfor både købe en kort og lang cardigan, der passer til dét, du vil bruge din cardigan til. Om cardiganen så skal bruges som et ekstra lag eller for sig selv, det bestemmer du.

Dame-cardigan i forskellige design

Cardigans kommer ikke bare i forskellige længder, men også i forskellige design. Der er f.eks. cardigans med V-hals, krave, lommer, ærmer til albuerne, pufærmer, rund eller dyb udskæring. Det gør det muligt for dig at vælge den model, der passer til dit behov eller din kropstype. Har man en stor barm, kan det være en fordel at vælge en cardigan med V-udskæring, hvor den runde hals passer godt til kvinder med mindre barm. Derudover findes der på siden her også modeller med forskellige lukninger. Nogle er helt uden knapper, nogle lukker skævt, og andre kommer med feminine, store knapper. Knapper og lukning betyder meget for, hvilket udtryk cardiganen har, da det er her, de forskellige cardigans til kvinder kan skabe et minimalistisk eller lidt ekstra-look. Ønsker du dig en cardigan, der ikke skaber for meget opmærksomhed, så skal du kigge efter cardigans med simpel udskæring og minimalistiske knapper, der ikke stjæler fokus fra dit eksisterende outfit. Samtidig har farver også meget at sige. Derfor forhandler FashionDeluxe f.eks. også både hvide, sorte, nude, blå, stribede, printede eller beige cardigans. Hvide cardigans passer godt til sommeroutfittet, mens cardigans i mørkere nuancer måske klæder dit vinteroutfit bedre.

Cardigans og deres kvaliteter

Når det kommer til kvaliteter og materialer, så har FashionDeluxe et mangeartet udvalg af både tynde og tykke strik-cardigans. Men en strik-cardigan er ikke bare en strik-cardigan. Alt efter hvilket mærke du vælger, er der forskellige strik-materialer i brug. Du kan både finde kvalitetscardigans i merinould, cashmere, ren uld og alpaca eller lidt billigere varianter af blandingsmaterialer. Kvaliteten har både betydning for prisen, men også for måden cardiganen sidder på. Ønsker du en elastisk cardigan, kan det faktisk være en fordel at vælge en cardigan af blandingskvalitet. Lige meget hvilken cardigan du vælger, så er det fra brands og i en kvalitet, der både er anerkendt internationalt og i Danmark, da FashionDeluxe kun forhandler varer fra brands med anerkendelse og høj kvalitet i fokus.

Gode tilbud hos FashionDeluxe

Cardigans er en sikker klassiker, der aldrig går af mode. Derfor er den uundværlig i ens garderobe. Heldigvis forhandler FashionDeluxe et væld af forskellige modeller, kvaliteter og mærker. Du får ovenikøbet ofte et rigtig godt tilbud, da FashionDeluxe løbende sætter varer ned, så snart nye varer rammer deres hjemmeside. Derudover sikrer vi hurtig levering. Du vil ofte have din nye cardigan hjemme ved dig inden for 1-2 dage. Og køber du for mere end 399 kr., så får du fragten helt gratis. Vi håber, du finder den perfekte cardigan hos os. Er du i tvivl om noget, så husk, at du altid kan kontakte os omkring spørgsmål til en af dine varer i indkøbskurven. Tag et kig!