Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Munthe94

Munthe er et eksklusiv og stilfuldt brand, der er kendt for sit unikke design og høje kvalitet. Munthe blev grundlagt i 1994 af Naja Munthe og Karen Simonsen. Siden da har Munthe skabt en række fantastiske kollektioner, der har vundet hjerterne hos modeelskere. Munthe er kendt for sit elegante og sofistikerede design, der er inspireret af nordisk minimalisme og en bohemsk livsstil. Munthe-kollektionerne er fyldt med smukke detaljer, unikke prints og lækre materialer, der gør hver enkelt style til noget helt særligt.

< 1 2 >
< 1 2 >

MUNTHE - Kontraster og detaljer ♥︎

Bag Munthe står kvinden Naja Munthe, som er grundlægger og kreativ direktør. Naja etablerede Munthe tilbage i 1994 i København. Stilen er coolness og skandinavisk, hvor både arkitektur og musik også er inspirationskilder. Visionen er at skabe moden som aldrig mister sin relevans. Der er fokus på at skabe feminine, bedårende, praktiske klassikere og going out styles. Munthes formål er at inspirere kvinder. Der jagtes ikke nogen bestemt stil, men derimod styles som kan bruges til at udfolde sin egen personlige stil. Hos Munthe lader de sig inspirere af organiske former og fine detaljer. Udover alle disse inspirationskilder, har Munthe også et mål inden for at skabe mere bæredygtigt tøj. De stræber efter og arbejder ud fra FN´s verdensmål “Bæredygtig udvikling". Hos Munthe vil man gerne fremme den velovervejede tilgang til at skabe mode. Munthes kollektioner er altid fyldt med lækre kvalitetsdesigns, og emmer af fokus på detaljen. Tøjet er skabt i højeste kvalitet, når det kommer til valg af materialer og tekstiler, fordi essensen og finessen ved Munthe er, at det altid skal være lækkert at være iklædt.Psst..! Munthe laver de mest fantastiske toppe, som nemt pifter dine yndlings jeans op! Aldrig mere tøjkrise, når du er tidspresset om morgenen.Munthe har et væld af forskellige styles. Der er plads til at lege med designs og udtryk, og teamet er sammen med Naja Munthe altid klar på at skabe nye flotte trends, der passer perfekt ind i modebilledet. Fælles for dem alle er, at man kan se den store forkærlighed for det gennemførte, rige detaljer og de enkelte elementer. Kontrasterne i Munthes designs er vigtige, og man ser tydeligt, hvordan det raffinerede og elegante spiller sammen med det rå og dekonstruerede. Alle Naja Munthes inspirationskilder gennem rejser til varme himmelstrøg, storby larm og den rolige natur kommer tydeligt til udtryk gennem kollektionerne.

Tager ansvar for vores planet

At tage ansvar for naturen, miljøet og forandringerne lægger grundlægger Naja Munthe nært. Hun har gennem de seneste 30 år støttet Greenpeace med et fast månedligt beløb. Hos Munthe er det vigtigt at tage sit ansvar seriøst, de er bevidste om den belastning tøjbranchen tillægger vores planet. Munthe har gennem tiden støttet flere forskellige finde og organisationer. for blot at nævne nogle: Greenpeace, Unicef, Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse. Tidligere har Munthe også udarbejdet styles i samarbejde med f.eks. Elle, hvoraf overskuddet gik til Plan-International. Hos Munthe gør de i hvert fald deres for at passe bedre på vores fælles planet. De har både taget stilling til bredygtighed og social ansvarlighed. Munthe har følgende retningslinjer i deres virksomhed: Bæredygtige stoffer og materialerGenanvendelse Minimere ressourcer og affaldRespekt for mennesker og dyrevelfærdLangvarig design og kvalitet

Munthe hver dag

Munthes bluser og strik bærer det særlige kendetegn; det skal være behageligt.De lækre trøjer fra Munthe har et unikt og afslappet look, som kan dresses op og tones ned præcis som du har lyst, og derfor kan bruges til enhver lejlighed. Mix og match din yndlings styles med bukser fra Munthe, og opnå det perfekte look, ved at sætte printede statement bukser sammen med en lækker skjorte eller en top fra Munthe. Med kjoler fra Munthe har du mulighed for at gå direkte fra hverdag til fest. Kjolerne er unikke med deres smukke prints og fine detaljer. Dress kjolen op med dine favorit accessories og bliv klar til en aften ude, eller fuldend dit hverdagslook med en lækker jakke. Uanset hvordan du vælger at style dit nye fashionitem, så vil din garderobe elske dig for at investere i Munthe. Dette brand giver dig mulighed for at få bragt dine basic items til live igen, og for at opnå en følelse af topkvalitet, imens du udtrykker din helt personlige stil.

Munthe hos FashionDeluxe

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos FashionDeluxe er glade for at kunne tilbyde Munthe blandt vores udvalg af eftertragtede brands. På siden her finder du blandt andet smukke kjoler, elegante skjorter og lækkert strik – alt sammen i chikke mønstermiks og skønne farvekombinationer, der passer perfekt ind i tidens trends, så du altid kan være med på de nyeste tendenser. Ud over tøj designer Munthe også et væld af spændende accessories som fx mobilcovers, strømper og tørklæder. Der er nemlig intet, der skal være tilfældigt ifølge Munthe, og derfor bliver der kræset om selv de helt små detaljer. Vi holder løbende udsalg på lækre Munthe styles i vores webshop. Du kan følge med på vores side under udsalg, her opdaterer vi løbende med nye udsalgsvarer og tilbud. du kan med fordel også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få de nyeste tilbud direkte i indbakken. Vi sender løbende alt fra nye kollektioner til eksklusive invitationer til kundeevents i butikken. Når du shopper her i vores webshop, så sørger vi altid for at levere på kun 1-2 hverdage, og vi tilbyder fri fragt på alle varer, uanset hvor meget eller hvor lidt du shopper for. Derudover får du 14 dages returret oven i hatten, og hermed bliver det ikke meget nemmere at handle online. Læg derfor din bestilling hos os i dag – vi glæder os til at tage imod din ordre.Hos fashiondeluxe.dk finder de bedste og smukkeste styles fra Munthe. Vi har håndplukket og nøje udvalgt de styles som er på shoppen. Blandt vores udvalg af Munthe finder du f.eks. smarte kjoler i flere former og længder. Elegante feminine kjoler, gulvlange maxikjoler og slå-om - wrap-kjoler. Kjolerne findes i et hav af forskellige farver, prints og både afslappede hverdagskjoler og elegante going out kjoler. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan derfor ringe til os på tlf.: +45 6590 4589 alle hverdage mellem 10-16. Du er også altid mere end velkommen til at sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk. God shoppelyst <3